Logan Si Sandero 1.2 Cu GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan Si Sandero 1.2 Cu GPL

sursa

Sa vezi acum vanzari pentru Logan GPL.
    Last edited by Bodanel; 14 March 2011, 16:25.

pe logan este 1.4 pe gpl , nu e tot aia ? 1.4 dispare,gplul e adaptat pe 1.2 pentru ca e euro 5, practic nimic nou ...
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Modelul Dacia Sandero echipat cu motorul de 1,2 litri 75 CP GPL nu va fi disponibil pe piata din Romania. El se va comercializa treptat, incepand cu luna aprilie, in tari precum Franta, Italia, Olanda, apoi Turcia, Spania, Portugalia si Polonia, au explicat oficialii Dacia.
      Asta a vazut cineva?
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Da , e vorba doar de loganel ce va fi vandut in Romania cu 1.2 16v cu gpl
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Originally posted by samy0388 View Post
          pe logan este 1.4 pe gpl , nu e tot aia ? 1.4 dispare,gplul e adaptat pe 1.2 pentru ca e euro 5, practic nimic nou ...
          Diferenta ar fi ca 1.2 haleste ceva mai putin ca 1.4.

Deci ar fi cea mai economicoasa motorizare din toate p.d.v.

Eu momentan am renuntat la ideea de GPL, am vazut la multi colegi ca apar fel si fel de probleme dupa 2-3 ani de la utilizare, oricat de ok a fost lucrarea si/sau producatorul instalatiei.
          Consum mare, tremurat in ralanti, lipsa putere, decalibrare nu stiu ce, dereglare culbutori...

Comment

''oricat de ok a fost lucrarea si/sau producatorul instalatiei'' este o mare iluzie intrucat 99,99% din lucrari sunt facute incorect, nu sunt inlocuite supapele si scaunele lor, iar in cazul in care nu se face aceasta operatiune nu s-a montat un sistem de lubrefiere a supapelor. Renault prevede ca motorul are nevoie de modificari pentru a fi compatibil cu GPL.
            Agregatul 1.6 16v este acum pe lista motoarelor gata modificate din fabrica pentru E85 si GPL.
            Last edited by dr_mke; 14 March 2011, 20:57.
            sigpic

Comment

Urmeaza sa lanseze Dacia si Logan 1,6 8V euro 5 cu GPL din fabrica . In Franta se cinde Sandero 1,2 cu GPl Landi din fabrica.
              Last edited by einstein1984; 27 April 2011, 10:22.

Comment

si eu care am crezut ca te-au prins

Comment

Sunt informatii publice. Aia de au pus poze cu duster pe net inainte de lansare au fost mari prosti.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google