Gpl Pt 12 16 Vlve

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gpl Pt 12 16 Vlve

va salut

as dori sa cumpar un logan 12 si sai pun gpl ar merge??? de care instalatie..

o comparatie cu aveo 12 ...

Salut, eu am Logan 1.2 dar nu am instalat inca GPL. Astept revizia de un an in care o sa inist sa se verifice bine masina si apoi instalez GPL. Am vazut pe net ca exista cateva taxiuri cu GPL pe motorul de 1.2

Comment

Exista instalatie gpl pentru 1.2 16v , euro 5, http://www.instalatii-gpl-auto.ro/ aici a montat un coleg de forum din bucuresti, este foarte multumit de instalatie , de montaj si de masina in sine , a costat undeva la aproximativ 2600 ron
      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Eu am Euro 4 si ma gandeam la Tomasetto STAG 300. Din cate am auzit sunt reviziile mai ieftine, filtrul de gaz e mai ieftin etc la Tomasetto. La BRC nu stiu cat ar costa. A facut o revizie la gaz pana acum?

Comment

posibil sa fi facut revizia de 1 mie km ,nu stiu sigur, tomasetto stag 300 e mai scumpa si nu are nimic in plus fata de tomasetto stag 200 de care se pune de regula la logan , eu am montat acum 2 saptamani stag 200 pe supernova si ma pregatesc de prima revizie, am inteleg 85 lei costa cu tot cu filtre , din 15 in 15 mii ... pana acum merge ireprosabil, gasesti si tomasetto euro 5

Comment

Din ce am vazut e cutia din metal la STAG 300, stie de 2 sonde lambda si cam atat fata de STAG 200. STAG 300 premium e mai buna ca lucreaza si cu calculatorul masini prin interfata ODB. Unde ai instalat GPL-ul? Stii cam care erau diferentele de pret STAG 200, STAG 300 si STAG 300 Premium?

Comment

Am instalat la Ultragaz in ferentari , mi s-a parut ok montajul si din ce am observat, instalatia si-a facut singura reglarile dupa harta calculatorului , depinzand de stilul de condus pe care il folosesti mergand pe benzina, asa va merge si pe gaz, daca mergi sportiv pe benzina si pe gaz merge ok
              diferente intre stag 200 si 300 nu sunt decat cutia de metal si altceva nush , baietii au zis ca nu e nicio diferenta dupa modul de mers al instalatiei ... diferente de pret de vreo 2 sute ron

Comment

am citit in ziar ca din aprilie scoate si cei de la dacia logan cu gpl ....mai astept....

Comment

Voi ce rezervor aveti pentru gaz ( de cati l ) ?

Comment

toroidal de 52l / 40-42 l la umplere .

Comment

Pana la urma ce diferente sunt intre stag 200 si stag 300?
                      Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

A aparut si in oferta comerciala Dacia 1.2 16V cu GPL.Pretul instalatiei este de 900E.
                        Cel care conduce masina ca dracu, are toate sansele sa ajunga acolo.

Comment

pe 25 vine masina sa vad cum merge si apoi mai vad ...

Comment

Ce masina?Mie mi-a spus ca voi primi masina la o zi dupa ce platesc suma integrala si asta se face dupa ce sunt validate tichetele rabla.
                            Esti cineva pe aici care si-a montat GPL?Cum merge?
                            Cel care conduce masina ca dracu, are toate sansele sa ajunga acolo.

Comment

Pana la urma nu am mai montat ca am vorbit cu multi si sunt probleme cu instalatiile GPL: strica partea de evacuare si camasile pistoanelor (ardere la temperatura mai mare), strica catalizator, nu mai merge bine pe benzina (am un prieten care si-a instalat si merge foarte prost pe benzina dupa asta), GPL-ul de la noi vine cu foarte mult aer etc (din auzite asta cica ar fi ca sifonul ca sa mai te fure la pompa). In final costurile se amortizeaza in primul an dar apoi in anul doi nu iesi in castig pentru ca apar probleme. Daca e cineva care are mai mult de 120.000Km cu gaz si spune ca ii merge si pe benzina si pe gaz bine in general nu stie ce inseamna mers bun al motorului si nu mai are mult pana pica de tot motorul. Daca are altvineva alta parere si e din Bucuresti chiar vreu sa ii vad masina. Eu am fost azi sa instalez si am vb cu mai multi care erau cu probleme la service si mi-au recomandat sa nu fac asta ca in timp o sa regret plus ca nu va mai merge pe benzina lafel niciodata nici daca scot instalatia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google