Si-a Montat Careva GPL In Praktiker?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si-a Montat Careva GPL In Praktiker?

Trecand pe la Praktiker am vazut ca au instalatii gpl cu montajul inclus la 2300 lei (rezervor toroidal de 55 L),ce ziceti se merita, a mai montat cineva?

Salut.
    Nu se monteaza in practiker instalatiile.Ei doar le vand.Le monteaza Autogaz.
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

am montat eu aia din praktiker, dar cu rez cilindric. merge struna. ce vezi tomasetto pe forum, e f probabil sa fie acelasi model.

Comment

Originally posted by Augustin-Yng View Post
        Salut.
        Nu se monteaza in practiker instalatiile.Ei doar le vand.Le monteaza Autogaz.
        Numai bine.
        Da dar am vazut ca montajul e inclus in pret

Comment

E un fel de parteneriat
          Numai bine.
          ps:pe GPL vei avea mai multi bani de plimbari
          Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

De montat le monteaza service-urile autorizate Autogaz.
            eu zic sa ii suni direct pe ei , eu asa am facut. in acest fel, nu mai platesti si adaosul pe care il pun distribuitorii(cred). Autogaz trimite instalatia direct la montator, iar tu te prezinti direct la montaj. eu asa am facut, pentru a evita eventualele costuri suplimentare.
            Last edited by racorazvi; 4 July 2011, 20:28.

Comment

Doar nu credeati ca vine baiatul de la raionul camping cu un patent si o surubelnita sa iti monteze GPL. Automat se monteaza la un centru autorizat si care iti acorda garantia ca nu o sa ai pierderi de gaz sau alte probleme. Praktiker e doar un detailer care isi permite sa cumpere cantitati imense de instalatii pentru a obtine un pret mai mic.

Comment

Fratele meu tocmai a semnat pt o instalatie de lupo.In practiker era cu vre-o 300 mai scumpa fata de auchan.Probabil daca era sa caute gasea si mai ieftin dar a vrut sa fie gata pina vineri asa ca nu a mai stat pe ginduri
                sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

Am montat doua instalatii cumparate in Practiker si merg foarte bine.

Comment

am montat si eu instalatie gpl cumparata din practiker si am montat-o in deva la eco kraft deva (lider national) si sunt mai mult decat multumit.
                    instalatia gpl care am cumparat-o e tomasetto cu calc stag 200, rezervor toroidal 55l(44l intra in ea), si a costat 2500ron in praktiker dar eco kraft o vinde cu 2400ron+gaz de 100ron de la ei. de tras trage foarte bine, diferenta fffffffff mica fata de benzina la putere, si diferenta ffffffff mare de pret la drum.
                    drum bun in continuare si fara incidente, va salut

Comment

ce diferenta este intre stag 300 si stag 200

Originally posted by nixon View Post
                      ce diferenta este intre stag 300 si stag 200
                      poate sa mi spuna si mie cineva

salut ,spune te ro simie ce diferenta este la Tomaseto stag 200 sau stag 300
                      Last edited by nixon; 18 September 2011, 17:29. Reason: Automerged Doublepost
                      avansat

Comment

Vezi aici: http://www.ac.com.pl/en/doc/313/tech...he-controllers
                        Interfete instalatii GPL

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google