Sunteti Multumit De Logan Pe Gpl?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Buna Seara! Si bunicul meu are un Logan pe GPL din fabrica si merge ca un avion(nici nu se aude motorul cand se tureaza). Trebuie sa schimbe acum filtrele acelea pt ca asta-iarna nu ii mai trecea pe GAS si am mers la service si au zis sa schimbe filtrele si asteptam sa o ducem pt a merge cat mai repede cu ea.

Comment

Taximetristi uita ca ar trebui sa mai treaca si pe la pompa de benzina.
      In rezervor trebuie sa fie un minim de litri de benzina.

Comment

Sunt multumit de instalatia de gaz montata pe masina, mentionez ca este Landi Renzo cu rezervor toroidal de 54L !

Comment

Salut. Unde gasesc cele 2 filtre pentru instalatie de gaz MILANO. De aici in colo le voi schimba eu. Nu mai vreau sa mai merg in service, caci m-au rupt ieri, manopera este dublu fata de pretul filtrelor.
          sigpic

Comment

Singurul regret este ca n-am facut-o mai devreme, ci de-abia in septembrie a.c., iar masina este din 2005.
            Zona geografica dauneaza GRAV sanatatii!
            Pentru sanatatea dv., evitati sarea, zaharul si Romania!

Comment

daca gasesti filtre pentru milano sa ma anunti si pe mine si mie imi trebuie, ms

Comment

landi renzo after market fara probleme
                aproape 2000 km

Comment

Intrebati pe ftitus el are filtre...
                  Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
                  Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

azi am fost la reglat tacheti, dupa 40 mii km pe gaz. zici ca am luat alta masina inapoi. diferenta de la cer la pamant, niciun tremurici, tacanituri, pacanituri, etc. o sa reglez mai des tachetii de acum incolo, ceea ce va doresc si dumneavoastra

Comment

Instalatie Tomasetto, aprox. 180 km in Bucuresti cu 50 lei. Ma felicit pentru alegerea facuta!

Comment

Eu am reglat tachetii din 30.000 in 30.000 Km. si va recomand si voua si intre 50.000 si 60.000 Km cand faci schimbul de ulei sa bagati mai intai un adetiv bun (undeva la 100-150 lei) si apoi completezi cu uleiul.
                        sigpic

Comment

Eu am trecut de 75000 si e all ok cu Landi Renzo de fabrica . trebuie si la mine reglati tachetii (iar de tras mie-mi pare ca trage mai bine ca benzina expirata din rezervor)
                          1.6 MPi Icy White

Comment

192.000, kilometri facuti in proportie de 90% in oras, instalatie de fabrica Landi Renzo, model 1.4 din octombrie 2007. Unul dintre injectoare este stricat si trepideaza la relanti, consum 13% in perioada asta. Voi schimba injectoarele cu un sistem nou care nu ar trebui sa mai faca probleme, 500 de lei am inteles ca ar costa. In rest e ok, pana acum avut un consum cam de 9-10%, iar acceleratiile putin mai lente decat pe benzina.

Comment

Am 4000 km pe gpl din noiembrie si merge perfect, trage cam la fel ca pe benzina, consumul nu l-am facut exact dar mixt este undeva intre 7 si 8% pe timp de iarna. Motor 1.2 16v. Eu unul sunt multumit.

Comment

acum 3 zile am schimbat vaporizatorul dupa 65000 km si 3.5 ani de folosire fiindca in ultma vreme incepuse sa miroasa a gpl si sa piarda antigel. am cumparat tot vaporizatorul si nu am vrut sa ma mai complic cu schimbul de membrane,tinand cont ca mecanicii braileni nu sunt prea seriosi.pretul a fost mai mult decat decent pentru ca l-am cumparat de pe http://www.gplshop.ro .totodata am schimbat si furtunele de gpl fiindca nu aratau prea bine,am pus stuturi metalice la furtunele de apa,coliere noi si am mutat si pozitia vaporizatorului fiindca fusese montat initial foarte ciudat si prost.in total am 145300 km,din care 65000 km pe gpl,cum am spus si la inceput.in general sunt foarte multumit de instalatia mea tomasetto stag 200 (piese si consumabile ieftine).recomand cu toata increderea http://www.gplshop.ro precum si pe Dl. Titus,care este un om deosebit si serios!
                                Last edited by leopardu; 7 January 2013, 03:00.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google