De curand am montat o instalatie GPL pe loganul meu ,montand o instalatie TOMASSETO STAG 200 cu rezervor toroidal { adica in locul rotii de rezerva } ,iar in timpul montajului cel care a montat instalatia a bagat bormasina si polidiskul gaurind caroseria in zona unde vin conductele instalatiei . L-am intrebat daca altfel nu se poate monta si a zis ca nu continuind sa-si faca treaba si spunand ca are capacul de protectie al instalatiei care e prins sub caroserie pe partea exterioara. Va intreb deoarece ma duce gandul ca o va lua rugina incepand cu aceea zona de la condens, de la apa si zapada ,intrebarea mea este daca se poate face ceva in aceasta privinta pentru protejarea caroseriei ?
Afectarea caroseriei la montajul gpl
Collapse
X
-
acolo sigur o sa o ia rugina ... la asta ma gandeam si eu cand mi-am pus gpl'u ! asta e, nu prea avem ce sa facem
-
Salut.
Nu cred ca avem ce face.........am sa incerc sa dau cu ceva antifon pe acolo.........poate nu a ruginit inca[am de anul trecut,in iunie]
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Mie accidental sau nu, mi s-a varsat niste ulei ce il aveam in portbagaj chiar in coltul din dreapta pe unde a dat cele 2 gauri pt conducte, iar a 3 gaura este in locul unui surub ce tinea busonul de la rezervor, loc unde nu prea ajunge apa asa repede, nu poate balti. Pana aici totul pare ok si sigur cat voi tine eu masina nu va fi o probleme majora rugina cauzata de montajul GPL.
Daca vreti sa va faceti griji, facetiva pt cele 7-8 suruburi date pt fixarea conductei pana in compartimentul motor, ce sunt expuse pe dedesubtul masini.Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
-
Eu am o masina care are 190.000 km si 7 ani=instalatie Landi Renzo montata in uzina si iata o problema aparuta pentru care am facut plangere la Vocea Clientului si probabil voi face acelasi lucru la OPC pentru faptul ca garantia la caroserie este de 6 ani la Dacia si plangerea mea a fost facuta in Noiembrie 2013 cand masina inca se afla in garantia caroseriei si pana astazi cei de la Dacia n-au binevoit sa rezolve problema.
Nu stiu ce ar trebui sa fac si mai ales cum trebuie facuta reparatia astfel incat reparatia sa nu afecteze si restul aripei stanga spate a masini LOGAN MCV."Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
Comment
-
Garantia de 6 ani la caroserie este valabila doar daca ai reviziile la zi, iar la tine nu cred ca este cazul de asa ceva, atata vreme cat ne povesteai ca ai schimbat bujiile la 170k.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by adonis33 View PostEu am o masina care are 190.000 km si 7 ani=instalatie Landi Renzo montata in uzina si iata o problema aparuta pentru care am facut plangere la Vocea Clientului si probabil voi face acelasi lucru la OPC pentru faptul ca garantia la caroserie este de 6 ani la Dacia si plangerea mea a fost facuta in Noiembrie 2013 cand masina inca se afla in garantia caroseriei si pana astazi cei de la Dacia n-au binevoit sa rezolve problema.
Nu stiu ce ar trebui sa fac si mai ales cum trebuie facuta reparatia astfel incat reparatia sa nu afecteze si restul aripei stanga spate a masini LOGAN MCV.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Se schimba aripa completa. Si nu trebuie sa ai musai revizii la zi, trebuie sa ai control anticoroziune bifat in carbetul de intretinere (se face cu revizia de obicei). Cum insa adonis monteaza distributia la orice alt sevrice decat la reprezentanta ca e scump, nici revizia si nici controlul anticoroziune nu s-au putut efectua.Last edited by einstein1984; 20 February 2014, 15:31.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
Comment