Butelie STEP toroidala de 47 litri si intra 36- 37 litri
Cati Litri Va Intra In Rezervorul De GPL???
Collapse
X
-
Loganul meu a venit echipat cu GPL din fabrica iar in butelia toroidala intra cam 42 - 43 L pe timp de vara si in jur de 41 L pe timp de iarna.
Va rog, lamuriti-ma unde pot sa vad cu ce presiune se alimenteaza?
Conteaza chiar atat de mult acest lucru?
Mersi
Comment
-
am rezervor toroidal din fabrica, de 52L si intra 42...43.5 litri GPL.... Daca de ex. anul trecut intrau max. 42 litri si acum a crescut nivelul...e posibil sa ai o problema cu multivalva...(componenta ce este responsabila ptr umplerea la max 80% din capacitate)e-mail: office@stickere.info
Comment
-
salutare tuturor
din ce am citit pe alte forumuri este bine sa alimentezi dimineata iar presiunea optima la pompa trebuie sa fie intre 8 si 10 bari
am GPL de 2 saptamani si inca sunt in teste cu privire la consum am alimentat o singura data fulul si mi-au intrat 38 litri in butelie toroidala de 41 de litri FURA pompa mai mult ca sigur,mi-au spus cei de la serviceul unde am montat instalatia ca mai mult de 32 de litri nu trebuie sa imi intre
Comment
-
Originally posted by tirum76 View Postmike te uiti la pompa . imediat dupa pompa care trage gpl din rezervor trebuie sa fie un manometru iar presiunea lui de principiu nu trebuie sa fie peste 10
am o butelie saka de 52l cu un grad de umplere de 39-41l depinde de furnizor
Pana la urma era un pic mai mare de 10 presiunea.
As mai avea 2 intrebari:
1) Ce se intampla daca e sub 10?
2) Ce se intampla daca e peste 10?
Daca aveti niste link-uri, ar fi super.
Comment
-
Am si eu o mica nelamurire. Daca fac plinul de la Lukoil, Mol etc imi intra in butelie cam 42,5 L insa de la o benzinarie de langa Adjud imi intra doar 40 L in butelie. Chestia asta mi s-a intamplat de mai multe ori. Are cineva vreo idee ?
Comment
-
salutare . eu am din fabrica butelia de gaz si pana in vara asta imi intrau max 42 l ( scuze am logan 1.4 gpl din fabrica ), dar am fost la bulgari in concediu si am fost nevoit sa alimentez de acolo . in mom in care pompa s-a oprit la plin , tipul de la pompa a tot fortat sa mai imi bage gaz sa-mi faca suma rotunda la bani .mi s-a parut cam ciudat apoi la o noua alimentare in bucuresti de la aceeasi pompa la care mai facusem plinul mai mereu si nu intrau mai mult de 42 l mi-au intrat vreo 44 l asa ca nu stiu ce sa mai cred voi ce ziceti?
Comment
Comment