cam 40-42 litri , rezervor toroidal de 52 litri saka , iar cand se aprinde rosu merge cam 120 - 140 km pina incepe sa dea beep .
Cati Litri Va Intra In Rezervorul De GPL???
Collapse
X
-
Pai se mai fura si de la pompa, insa aveti dreptate cu incarcare de 80%.
E bine sa stiti ca in cazul in care intra mai mult de 80% cu mult adica 4-5 litri, e probabil ca plutitorul multivalvei din rezervor sa nu mai functioneze corect.
Apropo la frig se mai contracta si gazul, nu foarte mult, insa daca esti atent este sesizabil.
Comment
-
Se fura la pompe pe rupte. Daca alimentez de la pompele mele obisnuite variatia intre plinuri este de maxim 300 ml. Cand incerc cate o statie fantoma brusc intra mai mult. Dar intotdeauna mai mult.
Din cat am umblat eu prin tara asta doar la o singura pompa imi intra 2 litri mai putin. Si asta mereu de cand am luat masina. Dar este o singura pompa in toata tara. Insa drumurile prin Ardeal au fost putine. Poate acolo sta altfel treaba dar nu cred.
Comment
-
Rezervor cilindric 60l, normal intra 48l, dar azi e prima data cand intra 52l..???????
Cred ca m-a facut de m-a rupt, dar o sa vad cati km. o sa fac. Toate bune.Zona geografica dauneaza GRAV sanatatii!
Pentru sanatatea dv., evitati sarea, zaharul si Romania!
Comment
-
o intrebare: azi m-am dus sa alimentez si doamna de la pompa zice : vezi ca ai presiune prea mare, sa bagi o surubelnita sa impingi un pic biluta aia! zice ca e de la caldura. eu n-o sa ma apuc acum sa bag surubelnite in alimentare (in frane si in femei sa n-ai incredere ), dar are vreo logica ce zice doamna? voi ati mai auzit asa ceva?
Comment
-
Se blocheaza bila de pe valva din capat...
Se elibereaza presiunea de pe conducta pina in butelie...
Daca stii ca butelia e partial goala si nu-ti intra gaz, atunci asta e problema...
Eu o tot patesc de prin iarna...
Imi e lene sa ii frec la cap pe montatori sa rezolve problema...Last edited by vitriol; 18 June 2013, 17:13.Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
-
In butelia de GPL intra cam 80% din capacitate[eu am butelia toroidala de 43L si intra la gol 36L,verificata de foarte multe ori].Pe timp de vara din motiv de temperatura se creeaza o presiune mare in butelie si sfatul meu [din experienta] sa alimentati dimineata cand este mai racoare, altfel daca faceti un drum mai lung trebuie sa faceti plinul din 250 in 250 de Km.
Comment
-
Salut.
Butelia se incarca la 80% din capacitate din motive de siguranta.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment