eu am butelie normala de 55l si imi intra 42,6l ...
Cati Litri Va Intra In Rezervorul De GPL???
Collapse
X
-
Instalatia e setata sa treaca inapoi pe benzina la o anumita presiune, exista posibilitatea ca atunci cand trece inapoi pe benzina din cauza ca ramane fara gaz, face trecerea din cauza ca presiunea gazului ramas in butelie e prea mica. Deci posibil sa nu fie goala de tot butelia.
Comment
-
Originally posted by piroman22 View PostInstalatia e setata sa treaca inapoi pe benzina la o anumita presiune, exista posibilitatea ca atunci cand trece inapoi pe benzina din cauza ca ramane fara gaz, face trecerea din cauza ca presiunea gazului ramas in butelie e prea mica. Deci posibil sa nu fie goala de tot butelia.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostLa Vernesti, in banii aia, iti dau rezervor toroidal de 59l (47-48l utili). Du-te la Vernesti, mai ales ca distanta intre Bucuresti si Vernesti este cam aceeasi.
Multumesc.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Nu intra doar 32 de litri intr-un rezervor toroidal, ci 80% din volumul maxim. Tu probabil ai rezervor de 42 litri, deci, teoretic ar trebui sa-ti intre 33.6.
Eu am rezervor de 59, deci, teoretic ar trebui sa intre 47.2, dar am bagat si 49, si 46. Cred ca depinde de statia GPL...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
si eu am rezervor de 59 de L si pana acum in doua alimentari au intrat asa ... la Vernesti 47,7 L si la Lukoil Lujerului 50,3 L (deci aproximativ 15% ramas liber rezervorul).
Am mai discutat cu cineva cu acelasi rezervor si a zis ca si la el intra mai mereu 50 de L.
Am citit pe undeva ca ar mai conta si temperatura de afara cand alimentezi ... ca ar fi mai ok sa alimentezi dimineata cand e mai racoare.
Comment
Comment