Rezervor toroidal 54 litrii, la ultimul plin au intrat 42 litrii. Ar trebui sa intre cam 44 l deci e in regula, deoarece la nici un plin nu a depasit 44
Cati Litri Va Intra In Rezervorul De GPL???
Collapse
X
-
De o luna si un pic am o instalatie AGC Compact cu rezervor toroidal de 43 de litri si la primele doua plinuri facute dupa ce a trecut masina pe benzina mi-au intrat 37.3(Lukoil) si 36.7(Mol) nu este cam mult?
eu am calculat 80% din 43 si imi da 34.4
Pot sa stau linistit ca am fost "pacalit" dde pompa sau trebuie sa ma duc la montator pt o verificare?
Comment
-
Originally posted by salexul View Postbutelie toroidala 47 l si imi intra doar 31-32l.
Stie cineva care ar putea fi problema?
Mi-a schimbat supapa o data dar degeaba, tot 31 de litri mi-au intrat.
A mai patit cineva asa ceva, si cum a rezolvat problema?
Comment
-
Originally posted by sorin250 View PostSalut, Salexul, eu tot rezervor toroidal de 47 litri am si ma confrunt cu aceeasi problema. Ziua imi incarca doar in jur de 32 litri. O singura data cand am incarcat dimineata de undeva mi-a incarcat 35,5 litri. In cartea tehnica scrie ca se incarca in jur de 80% +-5 procente. In cazul celor 35.5 m-as incadra la 75%, dar nu sunt multumit ca in restul cazurilor doar 32 de litri sa imi intre. Cand am fost la service-ul de unde am montat instalatia, mi-a zis ca mai bine mai putin, gen 70% decat mai mult, gen 90%.
Comment
Comment