If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
In cazul asta, eu având 10 pe admisie si 20 pe evacuare....inseamna ca nu-i bine deloc....
Ma gândesc ca mai tine reglajul măcar vreo câteva mii....si dupa iau legătura cu dvs sa ii reglez (poate chiar luna viitoare)
După cum probabil știi deja, admisia trebuie să fie maxim 0,15mm iar la evacuare, 0,25mm e limita minimă. În altă ordine de idei, dacă prinzi 160 înseamnă că motorul trage destul de bine.
Te inteleg, dar prindeam si 190, aici e buba, ca de la 150 acum parca se sugruma, parca tine ceva, vreau sa pun 15 cu 25 sau cu 30, ce zici ? Si avea viata adica sarea bine de tot, acum parca merge pe o nara, azi am fost la dacia pe tester, totul e ok, deci ....
Eu reglez toate Loganurile cât mai aproape de limitele 0,10mm respectiv 0,30mm; altfel spus:
≥ 0,10 admisie
≤ 0,30 evacuare
Este superfluu să mai spun că e crucial ca reglajul să se facă în poziția corectă a axului cu came, în funcție de metoda aleasă.
O, da ! toate „face la fel”, cu excepția celor care au culbutori cu role. Pitting-ul este prezent la toate cele cu culbutori cu patină pe cama E4, într-o măsură mai mare sau mai mică.
Am inteles. M-am mai linistit...)) sunt motoare de 1.4 si cu 500.000 km...
Iar vav de "vb serios?" in niciun caz nu mi-am dorit sa jignesc, ci mi-au plecat mainile singure....cand am citit...))
Dau o bere la urmatorul reglaj )))
Dl ibuzescu faceti reglaj de culbutori și la D4f 1.2 16v ? La aceste motoare care prezintă rolă pe culbutor sunt oarecare avantaje / dezavantaje fata de un culbutor tip patina ?
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment