din cate vad proecogas monteaza numai landi renzo, oare filtrele se potrivesc?
Revizii LOGAN GPL
Collapse
X
-
Salut, nu peste mult timp, si mai am putin pana fac 40.000km, urmeaza sa fac cea de a doua revizie, prima m-a costat ~ 800 Ron, la reprezentanta Dacia din Constanta, iar acum as vrea sa o fac la Tulcea, multe persoane m-au indrumat acolo pentru ca este mai ieftin. A facut cineva o revizie la Tulcea..? si cam cat l-a costat...
Comment
-
Am masina luata in leasing, numerele sunt de Bucuresti, ma rog, am sa-i sun astazi, putin mai tarzior, am gasit numarul lor de telefon pe net... . Sincer, nici eu nu as face la reprezentante, adevarul este ca cer multi bani, dar sunt obligat sa fac revizia la ei sau la service-uri autorizate de ei (Dacia-Renault).
Sanatate, mersi pentru ajutor, o sa revin cu noua lista de preturi, promotii reduceri si ce mai indruga ei pe acolo .
Comment
-
M-am informat astazi mai bine, revizia la reprezentanta din Constanta este 370 lei, iar la Star Service Tulcea, este 320 lei, cu ulei, filtre, etc, revizia in total ma costa ~600 ron. Se pare ca si cei de la Star Service, si-au marit preturile, asa ca daca aveti chef sa va plimbati si sa dati banii economisiti pe benzina/gaz, mergeti la Star Service... . Pacat ca nu prea ma pot descurca cu munca ca nu mi-ar fi stricat un gratarel in padurea de la Babadag cand veneam de la revizie :d.
Sanatate multa.
Ps: O sa postez maine cand merg preturile exacte de la revizie. , seara buna.
Comment
Comment