ne-ar ajuta daca ne-ai spune si din ce oras esti.
Revizii LOGAN GPL
Collapse
X
-
Salut Cosmin,mi-am montat instalatia la Euro Auto Service din Constanta pe care nu-i recomand nimanui ,am detaliat pe pe alt topic si nu mai intru in amanunte aici.
Comment
-
Salut
Trebuie sa fac revizia la gaz de 2 ani, instalatia fiind un Landi Renzo. Puteti sa-mi recomandati un service in Bucuresti?
Revizia de un an am facut-o la Vernesti si baietii au fost super ok, dar acum nu mai am drum in zona si nici timpul necesar.
Multumesc
Comment
-
Am facut revizia la 3 ani dupa montaj (tomaseto) (20 000 km dupa ultima revizie)
Schimbat filtre+verificat instalatie
Pret: 95 lei .
Ce ziceti, am iesit bine?
Si intrucat aveam probleme cu stabilitatea ralantiului si rateuri am ales sa fac si reglajul tachetilor. Erau stranse si evacuarile si admisiile...(35000km de cand e instalatia)
Reglajul la tacheti nu m-a costat nimic, facut in regie proprie
Distributia a fost 150 lei(curea+rola)...la 7 ani de viata ai masinii si 48 000km
Manopera ...30 lei pt tacheti si distributie
Comment
-
Originally posted by dyngo View PostSalut
Trebuie sa fac revizia la gaz de 2 ani, instalatia fiind un Landi Renzo. Puteti sa-mi recomandati un service in Bucuresti?
Revizia de un an am facut-o la Vernesti si baietii au fost super ok, dar acum nu mai am drum in zona si nici timpul necesar.
Multumesc
Comment
-
Salut. In afara de revizii la GPL se mai face ceva? Si cat costa in Craiova? La cati km se face revizia?
Revizia indiferent ca e GPL sau benzina se poate face si acasa sau numai intr-un service ( daca trebuie stampila sau ceva de genul ) ?. Multumesc.
p.s.: Daca masina e GPL+benzina mai trebuie sa fac revizia si la benzina? Daca, de exemplu, din 15.000 km parcurg doar 500 pe benzina.Last edited by Golan2; 11 September 2014, 23:01.
Comment
-
Am o instalatie stag 200 cu aproape 100000km pe GPL. Pana acum am schimbat doar filtrele la instalatia GPL, fara alte probleme- masina merge bine.
La km actuali, daca ma duc la reprezentanta, cam ce ar trebui sa verifice si/sau sa schimbe? Mai pe romaneste, la ce sa ma astept si ce sa le cer?
Comment
-
Da, la service-ul de gaz
Doar pistonasele? Avand in vedere ce economie am facut, as putea schimba rampa cu totul ( am valtek rosie)- care e diferenta intre cea rosie si cea galbena? ( una are timpi mai mici de injectie parca, nu stiu exact citisem pe undeva si de aceea intreb)
Vaporizatorul nu se verifica(membranele etc )? Circuitul de gaz pt etanseitate?
Ma gandeam deasemenea sa le cer sa imi goleasca complet rezervorul de gaz, deoarece am observat ca intra mai putin gpl la alimentare
Comment
-
salut. am o problema minora, dar va intreb oricum. dupa ultima revizie GPL am observat ca injectoarele tacane rau de tot, adica inainte de revizie se auzea ceva, dar acum parca s-a dublat zgomotul! are vreo legatura cu revizia, filtre etc? am 100mii km la bord, din care 70mii pe gpl. multumesc.
Comment
Comment