Salve la toti posesorii. Am creat acest threand pt simpla informare a celor mai "mici: va rog sa postati cat va costat reviziile la logan gpl si cam ce a schimbat la aceste revizii.... :P
Revizii LOGAN GPL
Collapse
X
-
Pe mine la Valcea, acum 3 saptamani m-a costa vreo 2 sute .Am schimbat filtrele, faza lichida si faza gazoasa, unul costa 180 iar celalalt 20, (aproximativ) nu mai stiu care si cum. Se platesc inclusiv colierele metalice folosite la prinderea filtrului.
Comment
-
Revizie 1 an ( 11200 km )
Schimbat filre ulei si aer , schimbat ulei , verificat jocuri ..... Si cam atat >>> 215 lei .
Au zis ca filtrele de gaz nu trebuiesc schimbate acum si ca mai merg pana la 30.000 km .
Cele 2 filtre pentru gpl costa cam 400 ron .
Au depistat pierderi de ulei la distributie si mi-au facut programare pentru a remedia problema . Voi reveni cu detalii !!!!
Comment
-
Am fost la revizia de 15000km.Filtrele de GPL nu le aveau in stok.Au zis ca o sa ma cheme cand primesc.Am platit restul,320 ron si am constatat pierderi de ulei -se prelingea pe baie.Am fost programat peste o sapt pt problema,s-a dat jos distrib dar nu era de acolo.Se pare ca pe langa tubul care contine joja de ulei,la intrare in baie era scurgerea.S-a curatat locul si s-a dat cu silicon.Mai vedem.
Comment
-
Se pare ca problema pierderilor de ulei pe la distributie apare din cauza pinioanelor made in romania, prost finisate pe partea frontala ,ele ciupesc semeringul.Modelele spaniole sau italiene se pare ca sunt mai bune.Rugati mecanicul sa verifice inainte de montare.Se rezolva simplu cu smirghel fin.
Comment
Comment