Originally posted by claudiun
View Post
Revizii LOGAN GPL
Collapse
X
-
-
Salut am facut revizia si m-a costat vreo 680 lei plus un 50 la baiatu. foarte multumit doar ca am stat mai bine de vreo 7-8 ore ( baietii sau miscat bine ) doar ca se mai duceau si pe la altii ( m-am gandit sa nu-i sacai sa iasa treaba buna) si a iesit.
Ulei luat de mine elf 5w40 vreo 140 de lei si filtrele de aer si ulei cam 40ron. Ambele de renault. filtre gpl vreo 180 unu si celalalt cam 30lei. manopera sa luat si pe benzina si pe gpl asta ma enervat ca doar masina e benzina-gpl din fabrica si asta trebuia sa fie un comun nu separat. scrie si pe factura 110 benzina si 100 gpl. Shimbat curele distrubutie si toate alea ca NORMAL AVEAM SI EU PIERDERI DE ULEI. intr-un cuvant MULTUMIT. Masina merge la fel totul e bine m-am uitat si unde au lucrat baietii vad ca e bine. Sper sa n-am probleme pe viitor.
drumuri bune tuturor!!!!!!!!!!
Comment
-
Originally posted by ingerulol View Postnu le-ai schimbat niciodata filtrele ? Din cate stiu se schimba la 30.000 . Eu voi avea revizie la 20.000 cam ciudat . o sa ma puna sa schimb sau nu FILTRELE GPL ?
Eu am facut revizia de 20 k si atunci am schimbat filtrele de GPL (lichida+gazoasa) ...asa mi-au recomandat baietii.. parerea mea este ca ai face bine sa le schimbi..
sa auzim numa de bine..:animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:
Comment
-
Originally posted by irinell24 View PostSalut am facut revizia si m-a costat vreo 680 lei plus un 50 la baiatu.
Foarte rau! Daca ii inveti asa (Aviz celor care procedeaza la fel)...
Eu nu am dat NIK in plus la revizie, cum e NORMAL intr-un service in care orice ban se da contra chitanta/factura... si totul e OK.Regards,
Emanuel Sescu
Comment
-
Treaba e ca nici mie numi convine chestia asta cu datu si sant impotriva la asta da sa sti ca n-ai incotro. Sant mecanicii astia numai dupa luat daca nu esti amabil isi face treaba in scarba si risti sa te si faca. Treaba e ca ieri mi-a spart masina si geamul de sofer (ramas fara casetofon ) am fost la mecanic sa-mi pun geamu pe asigurare si m-am dus la altcineva si omu amabil mia lipit si chederul ca astia de la dacia l-au lipit in scarba eu ce puteam sa fac sa nu-i dai omului o bere daca tot a fost amabil cu tine si ma vazut si celalt care mi-a facut revizia si ma chemat la el s-a mai uitat la masina a mai ridicat-o pe rampa completat antigel strans coliere pe dedesupt si aia e baiatul a fost amabil ca am fost eu atent data trecuta. REPET NU SANT DE ACORD BA CHIAR MA ENERVEAZA DA DACA NU FACI ASTA RISTI SA TE FACA ALA DE NU TE VEZI.
si cu filtrele de gaz sant persoane care le-au shimbat dupa 30000 da intre timp le-au mai suflat cu aer sa iasa praful ala de acolo sau ce e. Asa o sa fac si eu cu toate ca eu le-am schimbat la 8300 da fiind in garantie am zis ca e mai bine asa.
Comment
-
am si eu o intrebare...
de ce toti va duceti la revizie la 15.000 km sau mai devreme, cand in cartea tehnica scrie so la benzina 20k sau 1 an si la gpl la fel.. tot 20k sau un an... nu vad rostul, e o cheltuiala in plus... atata timp cat masina isi pastreaza garantia, de ce sa fac revizia mai devreme...?
Comment
Comment