Originally posted by mywrc
View Post
Revizii LOGAN GPL
Collapse
X
-
sal lungu Dan
nu-ti recomant international Service Slobozia , d'acolo , am luat masina si a fost ultima data cand am calcat pe la ei prin firma.. pt ca mi-au facut numai probleme... am avut cva batai de cap cu garantial la inceput ...in fine nu conteaza... Recomand cu mandrie Simpotransul ... sunt cei mai tari ....m-au servit de cate ori am avut nevoie , frumos , curat , iar dak vrei sa le dai spaga le dai , dak nu , nu!! nu te obliga nimeni ... si cu spaga si fara spaga, se misca la fel...tot respectu pentru ei ...:animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:
Comment
-
Originally posted by mywrc View Postsal lungu Dan
nu-ti recomant international Service Slobozia , d'acolo , am luat masina si a fost ultima data cand am calcat pe la ei prin firma.. pt ca mi-au facut numai probleme... am avut cva batai de cap cu garantial la inceput ...in fine nu conteaza... Recomand cu mandrie Simpotransul ... sunt cei mai tari ....m-au servit de cate ori am avut nevoie , frumos , curat , iar dak vrei sa le dai spaga le dai , dak nu , nu!! nu te obliga nimeni ... si cu spaga si fara spaga, se misca la fel...tot respectu pentru ei ...
Comment
-
Originally posted by lungu Dan View PostMerci pentru indrumare ,dar maine o sa ma duc la international service ca am programare si o sa vad daca o sa repare bine masina pt ca am cateva probleme cu ac si cu ledul de la gpl.Apropo unde este simpotransul?
Slobozia - Urziceni ( treci sa bem un cico impreuna , pt ca aici stau ) -Bucuresti , Treci de primul pod si undeva in afumati pe partea dreapta - se vedeeeee mareee DACIA...
multa bafta ..:animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:
Comment
-
Originally posted by mywrc View PostSlobozia - Urziceni ( treci sa bem un cico impreuna , pt ca aici stau ) -Bucuresti , Treci de primul pod si undeva in afumati pe partea dreapta - se vedeeeee mareee DACIA...
multa bafta ..
Comment
-
Originally posted by koldun View PostOfftopic:
Acum sunteti campioni! Bravo voua!
PS: da si tu un Brifcor!
slave... bravo baietilor... Cinste orashului ... "noi" campioni...
Am fost la meci ... Am fost si sunt Stelist / Unirist ) Ma bucur foarte tare cand am vazut fair play in tribune ... CINSTE SUPORTERILOR / GALERIEI - STELEI . Sunt super multumit ca toata lumea este multumita mai putin Dinamovistii , de care nu-mi pare rau , deoarece Blat- la blat trage ... rusine sa le fie ... ( suporterii nu au nici o vina ) . Vreau sa spun ca timp de 90 de min , am cantat cot-la-cot cu Stelistii ...
Anunt : la ora 6 jutamte azi : 11.06.09 : vor iesii cei de la Unirea pe strada...pentru Dezmatz total.... DD
Imi pare rau pentru Buzau ca vor cadea in B ...
Scuze Admin , pt off topiic ... Dar la bucurie ... faci orice ...
PS: nu-mi pare rau dak ve-ti sterge acest mesaj ...sunt bucuros ca-l pot posta
Promit ca dau !!!:animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:
Comment
-
Originally posted by urobert25 View Postcei care au masini cu revizii la 20k au mai schimbat ceva intre timp ? eu am si un logan pe motorina cu revizii la 10k si le-am facut la timp, dar la 1.4 mpi GPL mi se pare cam mult 20k km pentru prima revizie...
tine uleiul de motor pus din fabrica 20k km ?
pt cele cu 20k km ce se schimba la prima revizie ?
1.5dci : 2 ani sau 20000 km
Benzină : 2 ani sau 30000 km
GPL : 2 ani sau 30000 km
Comment
-
Verificaţi şi reglaţi supape
Regulamentul supape ajustate (laterală 24)
Joc reglaj la rece (mm)
- Admisie: de la 0,10 la 0,15 mm
- Evacuare: de la 0,25 la 0,30 mm (fără schimbare supape)
- Evacuare: de la 0,20 la 0,25 mm (cu schimbare supape)
Motorul meu (1.6 MPI) 12000 km - de control clearances
Cilindru 1
Supapă de admisie 0,10
Supapa de evacuare 0,20
Cilindru 2
Supapă de admisie 0,05
Supapa de evacuare 0,15
Cilindru 3
Supapă de admisie 0,10
Supapa de evacuare 0,10
Cilindru 4
Supapă de admisie 0,15
Supapa de evacuare 0,15
noua setare:
Cilindru 1-4
Supapă de admisie 0,15
Supapa de evacuare 0,25
nou control la 20000 km
Compresie de la 12.2 la 12.4 bar
http://www.bilder-hochladen.net/files/ashe-q-jpg.html
http://www.bilder-hochladen.net/files/ashe-s-jpg.html
http://www.bilder-hochladen.net/files/ashe-r-jpg.html
Motor de temperatura 16 grade Celsius
http://www.bilder-hochladen.net/files/ashe-o-jpg.html
Comment
-
salut baieti!Am si eu o intrebare.Nu am schimbat filtrele GPL la 30000,si nu stiu ce sa fac.Acum am 34000,masina nu da nici-un semn ca ar avea probleme din cauza asta,dar totusi nu stiu ce sa fac.Se poate strica ceva???Astept un raspuns de la voi.
multumesc mult.
o zi placuta
Comment
-
Daca ai mai mult de un an si jumatate de cand ai cumparat masina , faza cu pierderea garantiei nu isi mai are rostul ca ai garantie la gpl DOAR un an jumate!!! Decizia de a te tine de reviziile din carnetul de garantie iti apartine si nu te obliga nimeni sa faci reviziile la reprezentante Dacia !!!!
Comment
-
Originally posted by vallio View Postsalut , am si eu o intrebare :cam cat m ar costa revizia cu toate filtrele si ce se mai schimba ? Mentionez ca am abea 4100 de km dar fac anu acu in iulie si nu stiu la cati bani sa ma astept sa dau.
Comment
Comment