Revizii LOGAN GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Revizie 45.000 km la S.C. SIMPO TRANS SERVICE SRL, soseaua Bucuresti/Urziceni nr. 21

Factura

1. MANOPERA:
    - revizie 45.000 km, 1 ora = 92 lei
    - revizie GPL + verificare noxe, 1 ora = 50 lei

2. PIESE:
    - Filtru ulei = 38, 62 lei
    - Kit reparatie Electrovalva GPL = 33,01 lei
    - Ulei Texaco 5W30 (3 l) = 105 lei
    - Filtru gaz faza gazoasa = 227,41 lei
    - Filtru aer = 47,98 lei

TOTAL = 594,05 LEI

COMENTARII:
    Deci, toata afacerea a durat doar o ora, nu 2 asa cum apare in factura, nici nu a fost vorba de verificare a noxelor. Daca am atras atentia lui Dorel ca am o durere pe undeva, sub masina sau pe ea, a analizat problema, altfel, pe foaia de observatii anexata, ar parea ca au verificat destul de multe, din proprie initiativa. Din fericire, nu aveam decat probleme cunoscute: usile in care "canta greierii" pe drumuri denivelate si cablurile la frana de serviciu care se freaca de interiorul contraaripilor.
    Dupa plecarea de la service, mi-am luat preventiv 1 litru de antigel si unul de apa, pentru ca am exeprienta reviziilor trecute, dupa fiecare din ele pierzand lichid de racire pe la diferite racorduri.
    PS. Rog administratorul sa-si faca treaba: daca e un topic despre revizii Logan GPL, asa sa ramana.

Comment

• Joi am facut si eu programare la daperom pitesti pentru revizia de 20 k.
      o sa anunt pret si consumabile.!
      AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• Garib , de ce nu-ti cumperi tu consumabilele ? am inteles ca oricum pentru noi manopera e 0 (ca e masina in garantie)
        1.6 MPi Icy White

Comment

• Eu am platit la revizia de un an 70 ron manopera. Sunt foarte putine serviceuri care nu percep tarife la manopera daca masina e in garantie.

Comment

• nu le cumpar momentan, oricum am vorbit si se pare ca este in jur de 500 ron, dar am si probleme cu pierderea lichidului de racire si sa vad ce vor schimba...coliere...etc...vad acolo..

Comment

• salut loganisti
              aveti idee cat costa a 2-a revizie la 1,4 gpl si ce se schimba?
              multam anticipat

Comment

• Eu nu am facut la reprezentanta DACIA decat prima revizie la 11000 km la 1 an . Dupa ce masina a iesit din garantie , refuz sa cotizez la bunastarea reprezentantelor DACIA si sa platesc neprofesionalismul unor mecanici , doar pentru moftul de a face revizia la service . Am schimbat uleiul si filtrul in regie proprie , acum urmeaza sa schimb filtrele de gpl ( pentru cel de faza gazoasa nu este o problema - ma documentez sa vad cum se schimba cel de faza lichida ) , urmeaza placutele de frana . Pentru o evidenta riguroasa a consumabilelor, imi notez ce schimb si la ce index de chilometri am facut schimbarea .

Comment

• filtrele de gpl de unde le-ai luat?
                  ce ulei folosesti?

Comment

• Are idee cat mai sunt filtrele GPL ? Un pret si pe unde se gasesc ? (de provenienta)
                    1.6 MPi Icy White

Comment

• Filtrul de gpl faza lichida este 24 lei in Mioveni - magazinul nu mai retin cum se numeste , filtrul de faza gazoasa este cam 150 lei am gasit in Campulung la statia de gpl Rompetrol ( mai jos de Wolf ) . Filtrele sunt originale LANDI RENZO . Ulei schimbat acum 5 zile .... ELF Evolution 5w40 ( se cunoaste diferenta dintre DACIA OIL si ELF - urca in 3000 de ture lejer si nu mai face zgomot mare motorul ) , acum caut pe forum, ce tip de placute de frana ( fara abs ) sunt mai bune .

Comment

• cum se face ca cei care si-au pus gpl pe daciile vechi au facut kilometrii fara sa schimbe filtrele de gaz, si nu s-a intamplat nimic, iar la logan se schimb la fiecare 15000?
                        sau instalatiile alea nu au filtre de gaz?

dacia oil (texaco) rezista 15000? am auzit posesori de logan care au vut probleme cand era foarte cald afara, ca s-a facut ca apa, ca se auzeau zgomote metalice in motor...

tacanitul ca de diesel, dupa trecerea pe gaz, se poate inlatura?
                        am mers cu un taxi cu gpl, si motorul nu se auzea deloc, soferul mi-a spus ca am nereglat motorul, dar eu am gpl-ul din fabrica.

Comment

• Aveau si instalatiile de gpl vechi ( de pe dacii cu carburatie ) filtre !! Unul se gasea in vaporizator pe faza lighida si altul era pe o electrovana pe faza gazoasa ( era un fel de pasla ) , dar si acestea trebuieau curatate periodic . Eu am gasit in aceste filtre un fel de pilitura aurie ( nu va ganditi ca era aur ) . Aceste instalatii de pe logan ( si nu numai ) sunt mai pretentioase in sensul ca se pot infunda injectoarele cu impuritati din gaz si nu o sa mai functioneze in paramerii ; la dacia veche pe carburatie , nu era aceasta problema .
                          " Tacanitul ca de diesel, dupa trecerea pe gaz " este de la injectoarele de gpl . Asa lucreaza ele , iar daca vrei sa nu le mai auzi , comuta pe benzina ......

Comment

• gata si prima revizie la 20 k....461,7 ron la daperom...au o reducere de 20% pina pe 31 august la revizii si consumabile
                            Attached Files

Comment

• nu se intelege prea bine, poate ne detaliezi mai bine.

Comment

• Da click pe poza si inca un click in coltul stanga jos pe cruce.

Succese!
                                sigpicLaureate 2007 GPL

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google