pai chestia e ca abea am 5000 de km) si un an si cateva luni:P si daia am intrebat
Revizii LOGAN GPL
Collapse
X
-
Originally posted by givali View PostAm uitat sa va dau si ceva preturi ....
1. Filtru gpl faza lichida : 25 lei ;
2. Filtru gpl faza gazoasa : 137 lei ;
3. Manopera IATSA Campulung : 75 lei ;
4. Coliere - 2 buc. - puse de IATSA : 5 lei.
Cele doua filtre au fost ale mele , cumparate din Mioveni ( nu dau numele magazinului pentru a nu -i face reclama gratis ....) .
Data urmatoare voi inlocui singur filtrele , se face foarte usor . Am fost la IATSA crezand ca vor vace revizia de 30.000 km conform carnetului de revizii pentru gpl . Aiurea .... n-au schimbat decat filtrele, soft gpl pentru anulare erori din calculatorul de gpl nu au, verificare noxe nu au facut .....
Se pare ca au prea multi clienti ..... ( erau doar 4 masini in tot service-ul ) .
Mai nou se gaseste si la 15 lei la Mioveni filtru gpl faza lichida si vedeti ca la 30000 Km se face si reglajul termic(reglaj culbutori) la motoarele care merg si pe Gpl .sigpic
Comment
-
am fost la 30000 pt revizie ulei, filtre aer si ulei+bujii,fara gpl si mi-au cerut 500 ron. Am luat eu ulei elf si filtre ulei si aer+bujii, fara gpl si am iesit la 250 ron inclus manopera. Am intrebat de filtre de gaz si mi-au cerut inca 300 ron, deci in total 800. am trecut de 40000km fara nici o revizie la gpl si merge super. N-am inlocuit filtrele pentru ca nu aveau. Asta a fost in dec 2008. Nici azi nu filtre. Eu sunt din Cluj
Comment
-
-
Salut baieti ... daca aveti probleme cu ibtalatii GPL De FABRICA sau cu alte instalatii gen Milano , Autronic .. va astept cu un mesaj ... nu este reclama... vreau doar sa va ajut. Va multumesc anticipat si imi cer mii de scuze daca am incalcat regurile acestui forum.
Comment
-
Originally posted by bita86 View PostSalut baieti ... daca aveti probleme cu ibtalatii GPL De FABRICA sau cu alte instalatii gen Milano , Autronic .. va astept cu un mesaj ... nu este reclama... vreau doar sa va ajut. Va multumesc anticipat si imi cer mii de scuze daca am incalcat regurile acestui forum.
Salut... poti face si revizii GPL... la loganurile cu gpl din fabrica?daca, DA...atunci fa-mi o oferta buna...pt ca la reprezentanta ma costa 330 ron toata revizia la GPL...adica filtre alea alea....tester ...si ce mai fac ei acolo...iar la o firma anume nu vreau sa fac reclama , din bucuresti am gasit sa-mi fac revizia cu 180 de RON... acelasi chestii ca la reprezentanta.... asteptam oferte:animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:
Comment
Comment