La 3,30 ron/l ... esti aproape de pretul mersului pe benzina ! Aia-s tampiti la cap ? E mai scump decat pe autostrada in Germania ! De calitate nu mai zic... daca este ca Bullrom din Brasov care la peste 2000 de ture trece pe benzina... deja o ard aiurea rau baietii de la Sovata !
Pret Gpl
Collapse
X
-
-
@eugenmanea - eu ma referam la faptul ca la asa pret la Gpl economia tinde spre 0.
3,3 X 10% = 33 lei/100 km
Pe benzina 5,8 X 7% = 40 lei/100 km
Pt aproximativ 7 lei economie nu se merita sa pui gaz pe masina.
Comment
-
Originally posted by dani55wss View Post@eugenmanea - eu ma referam la faptul ca la asa pret la Gpl economia tinde spre 0.
3,3 X 10% = 33 lei/100 km
Pe benzina 5,8 X 7% = 40 lei/100 km
Pt aproximativ 7 lei economie nu se merita sa pui gaz pe masina.
Că din câte știu eu și am și auzit diferența reală de consum între benzină și gaz e pe la 10 hai maxim 15% ...
Comment
-
Cand ai consumuri de 13-14% atunci e ceva in neregula si inseamna ca ti-a bagat mai putini litrii decat zice pompa ...
Asa am patit eu la rompetrol, am alimentat 44 de litrii cu care am mers vo 300 km, bun gazDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by Gusi View PostIn 20 iulie la Lukoil, in Calarasi, 2,48 lei/litrul! Daca ai card, ti se mai scade ceva.
@dani55wss - Nu stiu cum ai facut calculele, dar eu simt in buzunar ca a meritat sa-mi pun instalatie GPL.
Originally posted by Kavarnap View PostĂștia 42% diferență la consum i-a experimentat cineva cunoscut?
Că din câte știu eu și am și auzit diferența reală de consum între benzină și gaz e pe la 10 hai maxim 15% ...
Pe Gpl in oras papa 10% iar pe benzina in jur de 7 - 7,5%.
10 - 15% este altceva intre benzina si gaz, si anume pierderea de putere, nu consumul. ;)
Pret la Brasov la pompa TOD TAXI 2,29 ron.
Mol 2,39 ron
Comment
-
Setări instalaţie de GPL
Originally posted by dani55wss View Post10 - 15% este altceva intre benzina si gaz, si anume pierderea de putere, nu consumul. ;)
Sunt montatori care reglează instalaţia pentru performanţe mai bune (implicit să ardă mai mult gaz) şi atunci s-ar justifica diferenţa la consum de la tine.... însă eu mă refer la situaţia standard, cu instalaţia reglată să meargă la fel ca pe benzină.
Eu unul dacă aş experimenta diferenţele astea foarte mari la consum, după mine anormale, mi-aş verifica setările.....
Nu ştiu dacă este cazul, dar cineva cu setări mai de performanţă nu se poate plânge de lipsă de economie pe gaz.....
Comment
Comment