Petrom Buzau, peste drum de Vama, 2,44 ron/l. Au scazut pretul benzinei si au marit pretul GPL-ului.
Pret Gpl
Collapse
X
-
Salutare, ieri am fost o fuga pana la Bucuresti si am constatat:
Lukoil Colentina: 2.25 ron
Rompetrol Colentina: 2.25 ron
Lukoil Fundeni: 2.29 ron
Rompetrol Fundeni: 2.29 ron
La Buzau lucrurile stau in felul urmator:
Rompetrol iesire Bucuresti: 2.44 ron
Lukoil: 2.38 ron
Alascom: 2.39 ron.
Pe de alta parte, la Braila si Galati, gpl- ul costa ca pe litoral, adica de la 2.74 pana la 2.99, si asta la Rompetrol si partenerii.
Comment
-
Costatam ca in Buzau, in ciuda faptului ca au scazut preturile la benzina si motorina, GPL-ul a inceput sa creasca. Acum 10 zile la Alascom pretul era de 2,36 lei/litru, acum s-a facut 2,39 lei. 3 bani/litru n-ar fi o tragedie, dar cand se ieftineste benzina, parca nu da bine.
Originally posted by ic252 View PostAmicul tau nu e la curent cu preturile.
In Oradea preturile sunt 2,67-2,7lei, dar gasesti si la 2,45 la Partener Rompetrol pe Calea Borsului (iesirea din Oradea spre Vama).
Comment
-
In Buzau de vreo cateva zile pretul la gpl e in cadere libera.
La Alascom, la iesirea spre Bucuresti, la sensul giratoriu spre Spataru, azi afisau un pret de 2,17 lei/litru. Ieri afisau 2,21 lei/l, alaltaieri, 2,29 lei/l.
Langa ei, la Lukoil, pretul e constant de mai bine de o luna, 2,38 lei/l. Pe langa targul Dragaica, la Rompetrol, aveau cu 2,42 lei/l. Mai inspre oras, langa podul Dragaicii, in Bariera Ploiesti, la Trans Gaz, pretul era de 2,17 lei/l.
Comment
-
Vin cu o mica erata: in postarea mea anterioara, in loc de Trans Gaz e vorba de Total Gaz, tot cu aceea locatie. Surprinzator sa constat ca la statia de pe Mesteacanului a aceluiasi distribuitor Total Gaz, aveau afisat un pret de 2,37 lei/litru. Ceva mai incolo, la Trans Gaz, langa fosta Fabrica de Contactoare, acelasi pret. Repet, la Total Gaz de la iesirea spre Ploiesti, afisau 2,17 lei/litru. Ciudat, in aceeasi localitate, ladoar cativa km. distanta, la acelasi furnizor sa fie preturi cu diferente de 20 bani/litru?!Last edited by niros; 15 September 2015, 21:59.
Comment
Comment