Misto preturi, pe la Tg. Mures la Petrom e 2.77.
Pret Gpl
Collapse
X
-
Nu fac reclama, nici antireclama. Totusi, parca, ar fi de evitat Transposil Gaz. La 50 m. de ei sunt cei de la Total Gaz, cu acelasi pret, de regula. Am alimentat de la ambele statii cu aceeasi cantitate, dar cu gazul luat de la cea de-a doua am parcurs distante sensibil mai mari. Altceva nu vreau sa zic, e doar parerea mea. Sa le tina Dumnezeu la toti obiceiul... La cel cu scazutul preturilor, ma refer.
Comment
-
Originally posted by spulbercris View PostPe de alta parte, la Braila si Galati, gpl- ul costa ca pe litoral, adica de la 2.74 pana la 2.99, si asta la Rompetrol si partenerii.Last edited by ursamajor; 17 September 2015, 10:21.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
Eu i-am mai zis lu' ala "din deal" (Gaspeco) de la intrare din Braila dinspre Galati ca la Bucuresti/Buzau aproape ca se rotunjeste spre 2 lei, si la noi spre 3.
Gandeste-te ca daca taximetristii nu maraie nimic, ca doar mai ajung si prin alte zone unde gazul e mai ietin, ca in Braila cred ca sunt majoritatea pe GPL, noi ce sa mai zicem. Sa-i ia dr... cu preturile lor cu tot.
Cel mai mic pret la GPL e in Galati, Lukoil, insemnand 2,57 cu tot cu reducerea de 15 bani, dar nu ajung mereu pe-acolo.
Comment
-
Explicația e simplă, și n-are a face cu nivelul de trai, care la Brăila e printre cele mai joase, excepție șauroii: mafioții din Brăila sunt înțeleși cu ăia din Galați (inclusiv la nivel de Lukoil, Mol, Rompetrol, tații mafioților) ca să nu poți să alimentezi de aproape la preț concurențial. Taximetriștii trec în Moldova și iau de acolo GPL cu 1 leu jumate și benzină la 3 lei jumate.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
Comment