If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut, ia fiti atenti la preturile de la Buzau :
Rompetrol iesire Bucuresti: 2.23 ron
Lukoil: 2.25 ron
Alascom: 2.19 ron
TransGaz iesire Ploiesti: 2.20 ron.
Daca sunteti in trecere pe la noi, nu ezitati sa faceti plinul de gpl si sa luati si la pachet. Salutare!
Daca sunteti in trecere pe la noi, nu ezitati sa faceti plinul de gpl si sa luati si la pachet. Salutare!
eu zic ca va invitam aici la noi )
Lukoil Afumati 2,19-0,15=2,04
facem plinul, cu cea mai mare placere, ca si gazul pare a fi bun, cel putin de la ultimele doua statii. Cu luatul la pachet, mai greu... nu prea avem in ce! Una peste alta e bun si asa!
Noi aici in nordul tarii cred ca suntem cei mai fraieri oameni din tara asta de platim cu 40-50% mai mult decat cei din alte zone. Chestia asta e valabila si la benzina si motorina, desi nu cu aceleasi diferente de pret.
De ex, la Petromul de dinainte podului din Dej preturile la motorina si benzina sunt mereu sensibili mai mici decat la orice benzinarie din Baia Mare.
Am bagat azi GPL tot cu 2.85, dar asta de la particular pare ca se consuma mai greu decat ala de la Petrom.
Salutare, mai baieti , vad ca la Suceava pretul la gpl e mult mai mic decat la GL si BR, unde ar fi trebuit sa fie...
Dar hai sa va mai dau un update la preturile de la Buzau:
Eu va doresc km cat mai multi, si fara incidente!
Salutare, vin cu update de la Buzau
Alascom: 2.17 ron.
Ce sa mai..., preturi mici..., ca la Catena!
Salutare Gpl- isti! Dar chiar nimeni nu mai vine cu un update, nimic?
Bine, hai ca vin eu de la Buzau. Ia fiti atenti:
Rompetrol iesire Bucuresti: 2.19 ron
Lukoil: 2.2 ron
Alascom: 2.17 ron.
Eeeee, ce spuneti, veniti pe la noi?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment