Pret Gpl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Maine o sa alimentez eu si vom vedea.

Comment

• Am bagat eu duminica de 80 lei si am primit 6 lei reducere deci mai este nu mai am bonu ca ii faceam o poza am dat 100 lei si am primit rest 26 rest

Comment

• Ieri, in Tulcea, nu mai era reducere....

Comment

• S.au transformati in banditi astia de la Lukoil, si eu stiam ca reducerea e valabila pana la anul in ianuarie iar astazi cand am alimentat am platit pret intreg, chiar mai mare decat cel de la Petrom de langa ei.Deci NU mai e valabila reducerea de 15 bani ca am intrebat si eu.In concluzie cred ca arunc cardul, pana acum mi.a fost de folos dar de acum incolo nu.
          Vand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.

Comment

• sal

inca nu il arunca ca poate mai o sa iti fie de folos vreodata

Comment

• Da, nu il arunca. Poate vor mai fi promotii!

Comment

• Salut, vin cu update de la Buzau, iesirea spre Bucuresti:
                Rompetrol: 2.21 ron,
                Lukoil: 2.21 ron,
                Alascom: 2.59 ron.

Comment

• Inainte sa arunci cardul uita.te la ultimul bon fiscal si vezi ca jos scrie cate puncte ai.
                  10 pcte= 1 leu. si cu alea poti sa platesti la urmatoarea alimentare

Comment

• Da, am ceva puncte pe care le voi folosi la viitoarea alimentare si probabil ultima.Ca la pretul actual si unde mai pun ca mereu la Lukoil intra 49-50 de litri din 58 fata de 47 cat intra la restul chiar nu mai e rentabil.

Comment

• Nici la Lukoil Botosani zona industriala nu mai e valabila reducerea, probat marti seara. Puncte si atat. Nimic "rest".

Comment

• 2.21 RON litrul de GPL??? Haideti la Baia Mare, 2.85 litrul

Referitor la reducerea de la Lukoil, cu card pe firma exista o reducere continua de 15 bani per litru.

Comment

• Stii cumva daca poti face card de firma si pe PFA?

Si un raspuns oficial din partea Lukoil cu privire la reducere:
                          "Buna, conform actului aditional nr 7 la Regulamentul Oficial al Campaniei “Reducere de pret la GPL!”, promotia s-a incheiat pe 6 decembrie 2015, din motive logistice interne. Te asteptam in continuare in statiile noastre, cu alte promotii pe moment sau chiar cu alte reduceri la acest produs, in viitor."

Comment

• Daca raspunsul l.ai citit pe facebook, eu eram cel care i.a intrebat de reducere ).Nu e frumos ce au facut, sa anuleze reducerea cu 1 luna inainte.Eu unul cred ca o sa revina la ea avand in vedere ca fara reducere au cel mai mare pret.

Comment

• Si eu i.am intrebat le.am dat mesaj. Oricum mie mi se pare ilegala imcetarea unei campanii mai devreme decat prevede regulamentul , dar asta este. Cu ocazia asta mai incerc si eu alte statii. Ca de cand am instalatia, din septembrie am bagat numai de la ei pt ca era ieftin.

On topic: Bucuresti Omv Bellu 2.29 lei
                              Bucuresti Mol 13 septembrie 2.29
                              Lukoil Alexandriei 2.19
                              Last edited by raducku; 12 December 2015, 11:37.

Comment

• Originally posted by spulbercris View Post
                                Salut, vin cu update de la Buzau, iesirea spre Bucuresti:
                                Rompetrol: 2.21 ron,
                                Lukoil: 2.21 ron,
                                Alascom: 2.59 ron.
                                De vineri 11 decembrie si-au mai revenit preturile in zona:
                                Rompetrol: 2,23 ron (cand toti cei din jurul lor au scazut pretul, astia l-au marit. Cei drept doar cu doi banuti, o mica variatie, s-ar putea spune...)
                                Lukoil: 2,21 (astia au fost constanti, n-au mai modificat de cateva luni de zile)
                                Alascom: 2,19 (o "cadere" de pret de la 2,59 ron, e bine, s-o tina tot asa!)
                                De remarcat aceeasi prabusire de pret si la iesirea spre Ploiesti, unde doi particulari care pana acum afisau 2,60 lei/litru, acum scazusera la 2,20 lei/litru.
                                Last edited by niros; 12 December 2015, 20:41.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google