Am vazut acum ceva timp un Seria 7 care avea montate 2 butelii de 70... sau ceva de genul. Ma intreb daca se ducea ala sa faca plinul si ii intrau 100 de litri
Pret Gpl
Collapse
X
-
Spre mare e teroare
Prețuri de duminica asta: Negru Vodă 2,32, pe drumul vechi după Medgidia tot 2,32, Cernavodă 2,45 la Mol, 2,50 la restul!
O mare porcărie, am preferat să ajung la București jumătate de drum pe benzină și să fac plinul cu 1,92 la IBBCO (Rompetrol) Fundeni, că tot nu mai mersesem decât pe gaz.
Comment
-
Originally posted by spulbercris View PostSalutare, de pe litoral nu ne informeaza nimeni cu preturile la gpl? Chiar niciun loganist gplist nu a fost la mare pana acum? Mie mi-a spus un prieten ca preturile se afla intre 2.30 si 2.80 ron, dar e bine sa se posteze saptamanal, ca sa stim si noi, de...!sigpic
Comment
-
Salutare, am plecat in vacanta in Ardeal si Moldova. Cred ca nu ar strica sa stiti preturile de pe acolo. De exemplu, am alimentat la Lukoil intrare in Sighisoara dinspre Brasov cu 2.3 si s-a aplicat si reducerea cu cardul. La Cluj, Petrom 2.33 si Lukoil 2.33 ron. Drum bun si revin cu update.
Comment
-
-
Originally posted by andreyi View PostAr fi interesant sa aflam si niste preturi de prin Maramures(zona Borsa) si Moldova(zona Gura Humorului).
Comment
-
Originally posted by Kavarnap View PostPrețuri de duminica asta: Negru Vodă 2,32, pe drumul vechi după Medgidia tot 2,32, Cernavodă 2,45 la Mol, 2,50 la restul!
O mare porcărie, am preferat să ajung la București jumătate de drum pe benzină și să fac plinul cu 1,92 la IBBCO (Rompetrol) Fundeni, că tot nu mai mersesem decât pe gaz.
Comment
Comment