If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut.
Am alimentat ieri in mioveni de la a doua statie cum te duci la pitesti(cu agrom si petrom pe ea) si era 2:38l/gpl
la cei de la rompetrol nu aveau gaz si acolo era 2:41l/gpl
Augustin-Yng, imi zici si mie unde este un Rompetrol in Pitesti? Eu intru dispre Albota si merg la rude spre Campu Lung, aproape de Maracineni(stau la casa).
Nu cunosc asa de bine Pitestiul, dar ma descurc eu.
Salut.
In pitesti nu stiu unde ar putea fidar in mioveni te pot ajuta.(la intrare in mioveni pe partea dreapta sunt 3-4 statii la rand nu ai cum sa le ratezi)
Vorbeste cu,colegii din pitesti in general cu Ionut Cia
Si parca totusi am vazut un partener rompetrol la iesirea din pitesti,pe partea dr cum vii inspre mioveni.De la calypso mai mergi cam 3-4 km in sus inspre pitesti.
Numai bine.
Multumesc pentru raspunsuri. Am inteles ca exista Rompetrol undeva pe strada Depozitelor, cred ca pe la engros-ul acela de alimente. Ar fi aproape de Calea Bucuresti. Sub pod fac stanga si il gasesc eu. Multumesc inca odata.
in rm. valcea eu alimentez de la lukoil, 2.58.. sunt multumit de gaz, la revizie filtrele au fost curate. insa ce mi se pare ciudat, ca pe butelie scrie bulrom gaz, iar la statia bulrom, pretul este de 2.68.. de ce aceasta diferenta?
Frumos pretul la autogas aici in sibiu totul ii scump loaiar dracu sai ia cu johanis cu tot si cu gropile lui ca nui o strada ca lumea scuze de off topic dar nu mai pot.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment