Pret Gpl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se mai gaseste pe undeva gaz sub 2 lei?

Comment

• Sub 2 lei nu am mai vazut de mult timp. Nu stiu de ce asa diferente de pret. Ue stiu 2 statii lukoil la distanta de vreo 5 km si difera pretul intre ele. Una 2.39 alta 2.41.

Comment

• La Lukoil n-am mai vazut 2.39, numai 2.41, azi am circulat cu dci-ul, deja sunt nesimtiti, bine ca nu mai am deocamdata asigurare la a mea, ma gandesc serios sa merg pe benzina cu pretul asta de jepcareala, asa iau de la "baieti" benzina cu 36-37, da' e benzina si nu gaz de aproape 25 de mii...
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• ieri am alimentat eu si era 2.39 si am trecut si azi pe langa si tot atat era.

Comment

• jale, alba/cluj cam toate se apropie de 2.8

Comment

• Si in salaj de la 2.7 in sus.

Nasol rau. Totusi inca sunt pe castig dupa calculele mele 8-10 RON la fiecare 100km. Inainte era peste 10 RON.
              Interfete instalatii GPL

Comment

• se mai scumpeste mai mult? daca ne luam pe motorina, scumpesc motorina, unde or vrea sa ajunga cu pretul la gaz?
                Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.

Comment

• Sper sa ajunga sa scada...

Problema este ca ne-am obisnuit mult cu masinile, deci consumul nu prea va scadea. Deci sanse mici sa scada, totusi sper...
                  Interfete instalatii GPL

Comment

• Eu cred fie ca va scadea pretul la gaz, fie va creste pretul la benzina. In momentul in care nu mai este rentabil gazul toti vom merge pe benzina pentru aia 5 caluti in plus la putere si atunci cererea de GPL va scadea dramatic. Nu uitati ca a mai fost un episod de asta si acu cativa ani si nu a tinut mai mult de 2 luni. Oricat de mult ar vrea ei sa tina pretul sus daca nu vand vor lasa la pret de nevoie daca nu de voie.

Comment

• 2.45 campulung
                      AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• 2.75 la Baia Mare.Mama lor de hoti !!!!!

Comment

• Lukoil 2.34 sambata si duminica.

Comment

• agip 13 septembrie 2.55 lei

Comment

• 2,75 la sibiu la lukoil
                              Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• 2.59 BUcuresti langa Costin Georgian

Comment

Working...
                                X