socoteste cat castigi pe litru si apoi gandeste-te cat dai pe filtre , asta gandindu-ne ca merge asa. ca poate acum e bun ca nu mai vindeau , dar cand incep iar vanzarile is smenuiesc din nou ...
Pret Gpl
Collapse
X
-
Se scumpeste iar gpl-ul.
Am vorbit cu un prieten care lucreaza la luk si mi-a zis ca au primit mail sa-l faca 2.74 (aici in Bucuresti ).sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
-
-
Originally posted by Costi-bc View Postsocoteste cat castigi pe litru si apoi gandeste-te cat dai pe filtre , asta gandindu-ne ca merge asa. ca poate acum e bun ca nu mai vindeau , dar cand incep iar vanzarile is smenuiesc din nou ...
Originally posted by matheo66c View PostSe scumpeste iar gpl-ul.
Am vorbit cu un prieten care lucreaza la luk si mi-a zis ca au primit mail sa-l faca 2.74 (aici in Bucuresti ).
Comment
-
Ieri 2 ianuarie, 2.70 RON/litru GPL-ul la Lukoil, am ramas prost caci cu doua zile inainte a fost 2.75. Sunt curios azi cat costa.
Comment
-
nesimtirea monopolului pe piata gpl nu mai are limite. judetul sibiu 3 - 3.05 /litru
judetul alba 2.99 - 3.05/litru. asta cred ca e din cauza ca tot mai multa lume isi pune gpl, si cu cat sunt mai multi clienti cu atat creste pretul- asta au inteles prin cerere si oferta acesti indivizi pusi pe imbogatire rapida.
Comment
Comment