Originally posted by cristitranca
View Post
Pret Gpl
Collapse
X
-
Lukoil Calea Turzii 3,14lei si ii si afisat benaru cu reduceri de week-end, scump scump scump...am luat de la o alta statie GPL (langa autogara) cu 3.02lei unde cred ca ii cel mai ieftin GPL in Cluj....daca depaseste 3.20 nu mai renteaza GPL-ul si trec pe benzina. Pentru o diferenta de 5lei la 100km nu merita sa meri pe GPL :p
PS: cum o trecut multa lume pe GPL si-or permis sa il scumpeasca, mai ales ca la PRo Tv ziceau ca mergi cu 50% mai ieftin decat pe benzina....MINCIUNA...mergi doar cu 30% mai ieftin...cum zicea cineva o sa ajunga GPL doar un combustibil mai ecologic nu si economic financiar vorbind....de doi lei :p
Comment
-
Originally posted by mishu_wrc View PostLukoil Calea Turzii 3,14lei si ii si afisat benaru cu reduceri de week-end, scump scump scump...am luat de la o alta statie GPL (langa autogara) cu 3.02lei unde cred ca ii cel mai ieftin GPL in Cluj....daca depaseste 3.20 nu mai renteaza GPL-ul si trec pe benzina. Pentru o diferenta de 5lei la 100km nu merita sa meri pe GPL :p
PS: cum o trecut multa lume pe GPL si-or permis sa il scumpeasca, mai ales ca la PRo Tv ziceau ca mergi cu 50% mai ieftin decat pe benzina....MINCIUNA...mergi doar cu 30% mai ieftin...cum zicea cineva o sa ajunga GPL doar un combustibil mai ecologic nu si economic financiar vorbind.dar momentat nu e mare afacere); eu socotisem o amortizare a instalatiei in 35000 km(23 mil inst+2 mil trecut talon carte) acum trebuie sa recalculez
exact asa spun toti pretul in functie de cerere de aia ramane benzina la fel si gpl creste
Comment
-
Am alimentat azi in Satu Mare la Rompetrol: 2.88 RON/l. Inainte era 2.73 - scumpire cu 15 bani
La Petrom tot Satu Mare era 2.89, inainte 2.79, scumpire de 10 bani.
Suna a cartel?
Comment
Comment