If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
De cite ori ai alimentat de la ei ?
Sa stiu daca fac "revizie" la tigaie , ca plec spre Bucuresti la sfirsitul saptaminii
N-am chef sa merg pe benzina...am de facut peste 1000km...
Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
@moog: vezi ca scria "6 plinuri unul dupa altul". Deci se confirma zvonul.
Desfa si tu macar la filtrul stare lichida sa verifici daca era doar problema locala sau generala peste tot in tara.
Last edit... a completat dupa ce am scris eu...
Am sa desfac miine filtrul ...tot surubaiesc si schimb uleiul...
Nu arata ca cel de mai sus dar era zapacit dupa 1000km...ala care l-am scos dupa ~10.000km era curat ca nou...
Deci cel putin o perioada schimbati pe altceva decit Lukoil...
Last edited by moog; 29 March 2012, 11:04.
Reason: Automerged Doublepost
Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
230? Eu azi am schimbat filtrele + reglaj ecu gaz = 120ron pret final. Serviceul e autorizat Landi Renzo. La lukoil gazul e 3.05 cel putin weekendul asta, in cursul saptamanii 3.15.
Ok, deci dupa ce am citit mai sus, nu o sa mai alimentez de la Lukoil.
s-a ieftinit in sfarsit. in bucuresti lukoil e 3.00 in weekend si 3.05 in rest
eu nu mai alimentam la lukoil din motiv de pret, la particulari era mai ieftin!
acum o sa ma intorc la ei, bag de la lukoil ciurel si am avut mereu filtre aproape curate, le-am schimbat daca tot m-am dus, la 80 lei revizia (tomaseto 200) e pomana
de la autogaz nu a bagat nimeni pana acum???eram curios sa aflu parerile voastre.una este la ciurel,una la lia manoliu si una la republica malaxa, e plin de taxiuri mereu la ei si nu numai.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment