If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
off: Am renuntat la Lukoil pt ca la autogaz=(AGROM) service mi-au scos un pumn de pilitura/mizerie de 2 ori din filtre. De atunci bag numai de la Autogaz pompe si de la aceeasi butelie de pe str. Toporasi.
on: Alimentat azi plin 2.89 lei/L si fac minim 345km in buc, rezervor 43l = 125 lei
Ar fi bine sa lamurim totusi mitul asta despre Luckoil si filtrele imbacsite. Eu tocmai am trecut pe Luckoil si cum spui tu in momentul asta nici eu n-am idee de unde o sa alimentez.
Eu am alimentat in mare parte de la Lukoil si nu am avut treaba cu filtrele imbacsite. Cel de stare lichida l-am schimbat prima data la 26k si nu avea deloc mizerie in el. Am pus poze care se pot vedea pe topicul despre filtre gpl. Si sunt multumit si de autonomie si de pret. Poate pilitura aia provine din buteliile de gpl montate cu mizerie in ele, la asta v-ati gandit? Alimentati de la statii cu rulaj mare si bagati km fara probleme.
Da, pilitura e din butelii, mizeria e, din pacate, din gaz. Gpl e un reziduu de la rafinarea benzinei, din pacate. Dar am cam deviat de la subiect pretul Gpl
Salut. Stie cineva un pret in Tulcea, e o statie partener Rompetrol pe centura, cand mergi spre Agighiol. Merg vinerea viitoare pe acolo, spre delta. Multumesc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment