In august am fost prin zona BAIA Mare si am alimentat cu 3,24ron/l iar pe la particular era 3,8 ron /l exagerat de scump!
Pret Gpl
Collapse
X
-
mai oameni buni, sa mor daca va inteleg, pretul GPL-ului e la aproape 50% din pretul benzinei si voi inca va plangeti?
Vreti sa fie 1 leu sau moca?
In TM am alimentat ieri cu 3,21 de la lukoil si am card. La cluj, acum 3 saptamani am bagat cu 3.01, am ramas afis cand am vazut pretul. As da si 4,5 pe gaz, ca tot mias scoate investitia in maxim 2 ani
Comment
-
Pe autostrada la unguri mi-au bagat de 20 de euro 15 litri de gaz... Le-am zis si eu vreo 15 cuvinte romanesti...
Comment
-
Originally posted by Razvy View Postmai oameni buni, sa mor daca va inteleg, pretul GPL-ului e la aproape 50% din pretul benzinei si voi inca va plangeti?
Vreti sa fie 1 leu sau moca?
In TM am alimentat ieri cu 3,21 de la lukoil si am card. La cluj, acum 3 saptamani am bagat cu 3.01, am ramas afis cand am vazut pretul. As da si 4,5 pe gaz, ca tot mias scoate investitia in maxim 2 ani
La nivelul nostru de trai e destul de scump si asa, e adevarat, se amortizeaza instalatia rapid dar totusi nici sa dai 4,5 lei pe litrul de gaz nu mai e o treaba, sa ii imbogatim pe petrolisti.
Dani: La unguri si eu m-am fript cu gazul, cel mai bine platesti cu cardul, pentru ca ei te ard la cursul de schimb. Daca platesti cu cardul chiar daca ai lei in cont tranzactia se face la cel mai bun curs. Asa am auzit eu.
Comment
-
Parca arata vreo 5000 de forinti pe pompa, fi-le-ar forintu' al dracu' !
Card n-am...
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostLasa-ma sa ghicesc: pretul era aratat in forinti.
Mie mi-au calculat 20 de euro pentru 10l de motorina. Pe teritoriul lor nici pentru baie nu va recomand sa opriti!
Daca tranzitati ungaria mai bine alimentati plin in tara sau in tarile vecine(Austria, Slovenia) si sa aveti si benzina ca astia's hoti pe fata, pe langa ca e scump gazul te mai arde si la schimb daca nu ai cacata lor de moneda.
Comment
Comment