Brăila: 2,85-2,87 pe la independenți, 2,97 la Lukoil, 2,99 la MOL, pe ultimul îl prefer, căci fac peste 500 km cu un plin.
Pret Gpl
Collapse
X
-
ceea ce vad aici imi produce o mare satisfactie,aceea ca nu s-a scumpit si gpl-ul odata cu benzina si motorina.astfel,cel putin la mine aici la braila,gpl-ul este mai ieftin de jumatate din pretul benzinei,respectiv al motorinei.2,97 lukoil, 2,99 mol.
Comment
-
Originally posted by leopardu View Postceea ce vad aici imi produce o mare satisfactie,aceea ca nu s-a scumpit si gpl-ul odata cu benzina si motorina.astfel,cel putin la mine aici la braila,gpl-ul este mai ieftin de jumatate din pretul benzinei,respectiv al motorinei.2,97 lukoil, 2,99 mol.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostEu iti recomand sa-ti setezi ceasul si sa actualizezi data, pentru ca 1 aprilie a trecut de fo' 4 zile.
app, computerul tău de bord indică și data?Last edited by TheSolitary; 4 April 2014, 11:32.
Comment
-
Originally posted by leopardu View Postceea ce vad aici imi produce o mare satisfactie,aceea ca nu s-a scumpit si gpl-ul odata cu benzina si motorina.astfel,cel putin la mine aici la braila,gpl-ul este mai ieftin de jumatate din pretul benzinei,respectiv al motorinei.2,97 lukoil, 2,99 mol.
oricum pretul rezidului petrolier numit gpl este supraevaluat ,pe comunisti era 10 % din pretul benzinei si nu sarea nimeni in sus de bucurie ca e o zecime din pretul benzinei .
Comment
-
@TheSolitary, amice nu stau acum sa fac semantica cu tine, dar din ce ai spus tu, se intelege ca asteptai de la 1 aprilie. Pune mana pe o carte de gramatica, invata sa te exprimi corect si d-abia dupa aia poti sa vii sa-mi dai mie peste nas.
Sa revenim la preturi.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment