Pret Gpl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• explicane si noua ce inseamna de la prieteni si de unde putem lua si noi....la acelasi pret
    Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.

Comment

• 2,25 ron in Brasov

Comment

• Incet incet dar foarte sigur urca pretul 2.49 la Baia Mare.Acum o saptamana era 2.39

Comment

• Originally posted by scriosteanuc View Post
          explicane si noua ce inseamna de la prieteni si de unde putem lua si noi....la acelasi pret

probabil ca a spart vro conducta de gaz...cum se procedeaza la benzina

Comment

• Originally posted by spulbercris View Post
            Rompetrol Galati 2.78 ron
            NU MAI BAGATI GA LA BANII ASTIA.Este singura solutie.

Comment

• Schimbat petromu pt un timp ( se schimba statia in omv) alimentat de la lukoil cu 2.2. Un pic mai ieftin si cam aceeasi putere. Sa vad ca si consum cum se comporta.

Comment

• 2.5 la Tecuci.

Comment

• 2,85 la celebra statie Inoc (Alba-Cluj)

Comment

• 2.42ron in bucuresti la capatul tramvaiului 45 ( chitila ) - am bagat de vreo 4 ori de acolo ..

Comment

• Vezi si tu ca mai incolo de capat era petromul acum il face omv si aia au gpl-ul mai ieftin undeva pe la 2.3 cel mult. Daca nu mai sunt prin zona mai ieftine. Lukoil a doua oara din acelas loc. Multumit prima data mai ales ca acum am alimentat cu 2.18.

Comment

• 2.85 rimnicu valcea. am fost eu in "pelerinaj" pe acolo.
                        gaz bun la campulung am gasit, in apropiere de Wolf, dar nu mai stiu pretul, oricum sub 2.4, parca ceva in genul. traseul si consumul il pun la topicul cu, consumul de gpl
                        Last edited by scriosteanuc; 28 September 2010, 19:10. Reason: completare
                        Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.

Comment

• s-a scumpit gazu...de la 2.55 a sarit la 2.63

Comment

• in mioveni era 2.41

Comment

• La lukoil sambata si duminca 2.21 in restul zilelor 2.26.

Comment

• Campulung Muscel >>> 2,49 lei / L .... DOAR TRAIM BINE NU ??? mama lor de handicapati !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google