Pret Gpl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Bodanel View Post
    Bine ca mi-ai zis. Unde anume in Horia este statia asta de GPL?
    La iesirea din Horia spre Bacau, pe stanga
    ECUFix
    Please don't visit my homepage!

Comment

• Indivizii astia cu GPL-ul chiar sunt niste nesimtiti si profitori josniciTin pretul sus la GPL, apropiat de cel al benzinei, ca nu cumva sa treaca lumea pe GPL.Si cum ramane cu combustibilii alternativi, cu politica de mediu si celelalte povesti indrugate mereu de guvernanti si de cei de la departamentele de Relatii Publice ale companiilor producatoare de carburanti?!Rusine!

Comment

• SCI FI In ROmania nu exista o politica de mediu legata de combustibilii alternativi, ca in alte tari, care ofera prime ecologice la conversia vehiculului pe GPL. Tot ce stiu concret este 1. Scutire la taxa auto pina in 2011 pentru euro5 2. Scutire in 2011 pentru hibrizi sau electrice.

Problema cu GPL ul e legata intr-adevar de politica de pret a statiilor. Nu stiu cine ii controleaza sau cine reglementeaza / tempereaza pretul aici. Practic ridica pretul saptamanal si nu stiu daca in citiva ani va mai fi rentabil. Diferenta dintre benzina si GPL trebuie sa fie consistenta, un litru gpl sa fie maxim 1/2 din litrul de benzina de 99. Ce depaseste raportul asta e jecmaneala.

Cred ca viitorul (urmatorii 5-10 ani) apartine motoarelor foarte mici pe benzina cu harti de ardere foarte eficiente. In momentul de fata diferenta de pret GPL / Benzina nu mai acopera consumul mare.

Originally posted by sci_fi_ro View Post
        Indivizii astia cu GPL-ul chiar sunt niste nesimtiti si profitori josniciTin pretul sus la GPL, apropiat de cel al benzinei, ca nu cumva sa treaca lumea pe GPL.Si cum ramane cu combustibilii alternativi, cu politica de mediu si celelalte povesti indrugate mereu de guvernanti si de cei de la departamentele de Relatii Publice ale companiilor producatoare de carburanti?!Rusine!
        Dacia Logan 1.4 mpi+GPL Tomasetto

Comment

• 2,89 in caracal
          2,99 calimanesti caciulata(valea oltului in general)
          2,60 (probabil era promotie de weekend) la un lukoil aproape de ramnicu valcea
          2,63 in deva
          2.85 in hunedoara

fata de benzina, 2 lei in plus nu strica. am facut un drum de 750 km cu 55 litri gaz, undeva la 7.3-7.5 consumul, adica 145 lei.
          la un consum de 6,5 acum iarna, aceiasi 750 km ar veni 50 litri de benzina, adica 250 lei.
          diferenta de 100 lei, cu aproximatie e binevenita in buzunar.

Originally posted by BAROSANU_MOL View Post
          Calimanesti si valea oltului este la 2,99 lei litrul de gaz, iar de la rm valcea, dragasani si pana la bals e mentine la 2.89.
          mersi dar am vazut pe pielea mea inainte sa citesc aici. ai postat cand eram pe drum
          Last edited by Vip3R; 20 December 2010, 02:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• rosiori de vede 2.89
            Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.

Comment

• Se pare ca vom ajunge din nou ca acum doi ani cind am mers o perioada pe benzina pentru ca pe gpl nu mai era rentabil.Daca pretul la gpl trece de 55% din cel al benzinei deja cistigul nu prea mai justifica investitia.Cei ce spun ca au un consum cu 10-15% peste cel al benzinei nu cred ca au calculat bine.Diferenta de consum intre benzina si gpl este in medie de 25%.Daca punem si instalatia de amortizat vedem ca nu mai este o alternativa viabila.Palvrele ca gpl este ecologi si bla bla bla,ma lasa rece.Problema este daca raminem cu un cistig,care sa ne determine sa trecem peste inconvenientele montarii gpl,iar raspunsuleste ca daca depasim proportia de mai sus nu se mai merita.Cresterea pretului nu este decit o mizerie facuta de distribuitori si producatori.Au crescut pretul cu 15% intr-o luna in Bucuresti.Nu stiu ce putem sa facem,decit sa nu mai alimentam decit de la pompele care vind cel mai ieftin.Daca iei de la cel care vinde si cu un ban mai putin,iar de la ceilalti deloc o sa-i obligam sa scada pretul.Daca cumparam de oriunde pentru ca nu ne pasa ca este mai scump cu putin(si intr-adevar la economie nu are nici o importanta citiva bani in plus),distribuitorii vor creste pretul in continuare,intrucit au vinzari la fel de mari.Deci singura solutie e sa cumparam de la putinele statii care vind ceva mai iefin,alta solutie eu nu vad.

Comment

• foarte bine spus. concurenta (intre firmele producatoare/distribuitoare) trebuie sa determine pretul nu dorinta de imbogatire peste noapte a acestor distribuitori.
                o/____\o
                (i)
                .........

Comment

• Problema ca in zona Romanului sunt 3 pompe ale aceluiasi patron.
                  La 3.1 lei/L e cam cel mai scump gaz din tara.
                  ECUFix
                  Please don't visit my homepage!

Comment

• in Drobeta Turnu Severin e 29,5 gpl

Comment

• muta virgula ca murim de infarct

Comment

• Originally posted by Kgw. View Post
                        in Drobeta Turnu Severin e 29,5 gpl
                        daca era atat mergeam cu benzina

Numai bine.
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

• Buzau: Rompetrol 2.90
                          Lukoil 2.89
                          Alascom 2.90
                          Braila: Partener Rompetrol 2.99
                          Galati : Rompetrol 2.99

Comment

• Ce vremuri... ia dati la pagina 2 din acest topic sa va faceti sange rau...
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• cand era o data 1,55 de mergeam si la coltu strazii cu masina, vad ca prin tara iti ia si sangele din vene ce preturi se practica, ieri era la Rompetrol 2,74

Comment

• Cel mai ieftin gaz este la lukoil 2.67. Si daca pana asta vara fugeam de el ca de ....... pt ca" domne nu e bun, baga aer, are pe masa etc" neavand incotro am alimentat o data de la ei. Si ca sa vezi masina a mers la fel de bine iar ca si consum era la fel ca si precedenta pompa(petrom). din punctul meu de vedere, gpl-ul de la lukoil este cel mai bun calitate/pret.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google