la Brasov GPL 2.89 ron/L
Pret Gpl
Collapse
X
-
Salut.
- rompetro[partener]l mioveni era:
-duminica 2,72
-marti 2,80
miercuri 2,95lei
Cam mare saltul in cateva zile.
Am intrebat baiatul de acolo si a zis ca se va mai pune pina vine frigu,cam 10 bani per litru
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Azi am auzit ca o sa se ieftineasca gazul.
Sursa: un amic de la Lukoil,au primit deja mail-ul cu noile preturisigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by matheo66c View PostAzi am auzit ca o sa se ieftineasca gazul.
Sursa: un amic de la Lukoil,au primit deja mail-ul cu noile preturi
Comment
-
Mare mi-a fost bucuria cand am vazut ca luni la randul pretul a ramas la un nivel scazut si constant, iar pretul de 2,80 lei mi se parea justificat in conditiile in care benzina era 5,30 lei, insa acum cateva zile in urma am simtit ca explodez de nervi. Preturile au sarit brusc de la nivelul anterior pana la 2,98 (cel mai ieftin) si 3,09(cel mai scump). La acest pret aproape ca nu mai faci nici o economie fata de cei ce au masini pe motorina.
Hai SUS cu PRETURILE!!!!!
Comment
-
Am bagat azi cu 2.92 RON/litru de la OMV, astia stiam ca sunt scumpi mereu. Pretul la Lukoil este de 2.99 RON/Litru.
Daca sare pretul de 3 RON/Litru deja ma voi da pe benzina, e mult mai ok dat fiind faptul ca pe benzina imi consuma si mai putin si trage mult mai bine.
Comment
-
cu scuzele de rigoare, pune, te rog, semnele de punctiatie in fraza enuntata anterior. este greu de descifrat.
"cred ca toata lumea o sa mearga pe benzina ca nimeni nu e interesat de eco si de putere si pret si atat cat pretul(costul)o sa fie la fel e de inteles"
la constanta tot 2.99 e la majoritatea.. dar cum s-a scumpit si biletul la cfr....tot nu renunt la masina pe rute externe...desi..spre iarna si cu gluma proasta cu gumele de iarna, cred ca o sa renunt.
Comment
Comment