Originally posted by cristitranca
View Post
Pret Gpl
Collapse
X
-
Lukoil Calea Turzii 3,14lei si ii si afisat benaru cu reduceri de week-end, scump scump scump...am luat de la o alta statie GPL (langa autogara) cu 3.02lei unde cred ca ii cel mai ieftin GPL in Cluj....daca depaseste 3.20 nu mai renteaza GPL-ul si trec pe benzina. Pentru o diferenta de 5lei la 100km nu merita sa meri pe GPL :p
PS: cum o trecut multa lume pe GPL si-or permis sa il scumpeasca, mai ales ca la PRo Tv ziceau ca mergi cu 50% mai ieftin decat pe benzina....MINCIUNA...mergi doar cu 30% mai ieftin...cum zicea cineva o sa ajunga GPL doar un combustibil mai ecologic nu si economic financiar vorbind....de doi lei :p
Comment
-
Originally posted by mishu_wrc View PostLukoil Calea Turzii 3,14lei si ii si afisat benaru cu reduceri de week-end, scump scump scump...am luat de la o alta statie GPL (langa autogara) cu 3.02lei unde cred ca ii cel mai ieftin GPL in Cluj....daca depaseste 3.20 nu mai renteaza GPL-ul si trec pe benzina. Pentru o diferenta de 5lei la 100km nu merita sa meri pe GPL :p
PS: cum o trecut multa lume pe GPL si-or permis sa il scumpeasca, mai ales ca la PRo Tv ziceau ca mergi cu 50% mai ieftin decat pe benzina....MINCIUNA...mergi doar cu 30% mai ieftin...cum zicea cineva o sa ajunga GPL doar un combustibil mai ecologic nu si economic financiar vorbind.
exact asa spun toti pretul in functie de cerere de aia ramane benzina la fel si gpl creste
Comment
-
Am alimentat azi in Satu Mare la Rompetrol: 2.88 RON/l. Inainte era 2.73 - scumpire cu 15 bani
La Petrom tot Satu Mare era 2.89, inainte 2.79, scumpire de 10 bani.
Suna a cartel?
Comment
Comment