Pret Gpl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• campulung muscel, rompetrol pe varianta inca 3,19....
    AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• buzau - cred ca pret maxim 3.35 lei la maracineni la petrom .

Comment

• Stiti vreun Rompetrol in Bucuresti care sa aiba gaz, in afara de Fundeni?

Lukoil Baneasa 3.04 (saptamana trecuta era 2.99)
        Saab 9-5 Aero

Comment

• Ploiesti - DN1 B
          Lukoil - 3.19
          Petrom - 3.20

Sos. Bucuresti-Ploiesti

Petrom - 3.15

Comment

• in Braila intre 30,9-33,9 oscileaza pretul la gpl, Ianca 33,8
            sigpic

Comment

• Pe Soseaua Colentina este un Rompetrol cu gpl, pe partea dreapta cum de duci spre Voluntari, dar e mai scump decat cel de pe Soseaua Fundeni.

Comment

• Inoc 3.6+
                Cluj 3.30
                Alba 3.25

Comment

• Originally posted by spulbercris View Post
                  Pe Soseaua Colentina este un Rompetrol cu gpl, pe partea dreapta cum de duci spre Voluntari, dar e mai scump decat cel de pe Soseaua Fundeni.
                  Poate este chiar cel din Voluntari aproape de Metro, unde mai mult nu gasesti GPL, si ai dreptate este mai scump decat la multe statii!
                  ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

• Originally posted by alex1980
                    salut
                    am un landi renzo montat de 4 luni
                    la drum intins imi iese un consum de 7.5-7.7 iar in oras cam 8.8-9
                    trebuie sa recunosc ca merg mai batrineste sa spun asa.
                    Era sa pierd pariul, credeam ca lauzi gazul de la Pro..., cand colo demonstrezi ca nu mai tii minte, esti inscris pe forum de cateva zile, intr-un post ai instalatie la a 4 -a revizie fara probleme, in altul vrei sa-ti pui, in altul o ai de un an si are 60 000 km, mda recunosc ca doar una poate fi atat de "cameleoana".
                    Ar trebui sa recunosti in primul rand ca incerci sa prostesti lumea in fata si ca nu prea tii minte ce ai mintit ieri. Ar trebui sa iei notite ca sa stii ce ai mintit, vezi tu, adevarul e unic, minciuna are prea multe variante...
                    Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...

Comment

• Originally posted by alex1980
                      salut
                      am un landi renzo montat de 4 luni
                      la drum intins imi iese un consum de 7.5-7.7 iar in oras cam 8.8-9
                      trebuie sa recunosc ca merg mai batrineste sa spun asa.
                      Originally posted by alex1980
                      salut
                      eu nu cred ca ar trebui sa umblam noi la setarile pe care le-au facut cei care au montat instalatia.
                      eu mi-am montat un landi renzo la Pitesti si in 15000 km nu i-am facut nimic in afara de reviziile obligatorii.
                      adevarul este ca depinde mult si de service-ul unde ti-ai pus instalatia.

salut
                      si eu am tot un Landi Renzo
                      eu sunt de parere ca presiunea trebuie sa aiba o anumita valoare la relanti iar in sarcina sa creasca.
                      saptamina viitoare trebuie sa ma duc sa fac revizia de 15000 si o sa iiintreb pe baietii de la service.
                      drumuri bune.
                      Cum pastele masii ai facut in 4 luni 15.000km, ai facut taxi ? Cu un VW din 1993 ?
                      Dar cireasa de pe tort urmeaza:

Originally posted by alex1980
                      am unlandi renzo pus la 20000 si acum am 84000
                      in afara de revizii si culbutori nu i-am facut nimic
                      In urmatoarele 2 zile a mai facut ~ 50.000km... suuuper tare....
                      Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
                      Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

• 2.86 lei/L - Rompetrol fundeni
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Am vazut 2 preturi diferite la 3 statii Petrom "3,35 si 3,24...3,24." Sa inteleg ca scade pretul la gpl...?

Comment

• Petrom M.Bravu 3.15 RON.
                            S-a ieftinit de la 3.35 RON
                            Saab 9-5 Aero

Comment

• undeva inspre Huedin, 4.35 )
                              Prin Cluj 3.35

Comment

• buzau 3LEI peste tot. mai la strada spre centru 3.15

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google