If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
De unde ai pus, ca pe Grivita era 2,79 ! Tot Rompetrol. Si intr-adevar, cu gaz de la Lukoil se merge mai mult decat cu gaz de aiurea.
In Tulcea pe centura la iesire spre Agighiol, partener Rompetrol 2,51 lei. Dar presiunea la pompa 5 , 6 bari !
unde mai exact in Tulcea?
e buna presiunea de 5,6 bari parca stiam ca trebuie sa fie undeva la 11 bari presiunea de alimentare
numai stiu exact sa am corecteze cineva daca gresesc
unde mai exact in Tulcea?
e buna presiunea de 5,6 bari parca stiam ca trebuie sa fie undeva la 11 bari presiunea de alimentare
numai stiu exact sa am corecteze cineva daca gresesc
Eu sunt brailean, iti explic cum am ajuns acolo: venind dinspre Bucuresti, la sensul giratoriu faci dreapta si mergi pe centura spre Agighiol. Statia e undeva pe un deal, pe mana stanga ( tot pe centura). E vizibila. Iar presiunea ar trebui sa fie peste 10 bari. La 5 bari de-abia baga. O zi buna.
Sa vezi la AGIP cum intra cate 50-52 de litri intr-o butelie fix de 52 cand la orice alta statie nu intra mai mult de 44-45 de litri... desi gazul e mai bun si tine mai mult, te fura la pompa cu o nesimtire crunta...
"Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
lukoil fundeni, nu am avut niciodata impresia ca ma fura la pompa atat timp cat consumul iese intre 9,5 si 10,5 % in oras
extern iese intre 7 si 8 mers regulamentar
ca pret au oferta acum de sezon tine cam pana in septembrie, iei un card pe baza caruia ai reducere 20 de bani pe litru, orice carburant
deci aseara am bagat gpl cu 2.59/litru ... consumul e beton, mai mult ce sa vrei ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment