Pret Gpl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by cos123 View Post
    De unde ai pus, ca pe Grivita era 2,79 ! Tot Rompetrol. Si intr-adevar, cu gaz de la Lukoil se merge mai mult decat cu gaz de aiurea.
    In Tulcea pe centura la iesire spre Agighiol, partener Rompetrol 2,51 lei. Dar presiunea la pompa 5 , 6 bari !
    unde mai exact in Tulcea?
    e buna presiunea de 5,6 bari parca stiam ca trebuie sa fie undeva la 11 bari presiunea de alimentare
    numai stiu exact sa am corecteze cineva daca gresesc

Comment

• Am pus sambata caz de la rompetrol (2.67 lei) si dadea in nas, a mai trebuit sa pun ieri de la lukoil (2.83 lei) ca sa-si revina.
      Zona geografica dauneaza GRAV sanatatii!
      Pentru sanatatea dv., evitati sarea, zaharul si Romania!

Comment

• Originally posted by blackshaddow View Post
        unde mai exact in Tulcea?
        e buna presiunea de 5,6 bari parca stiam ca trebuie sa fie undeva la 11 bari presiunea de alimentare
        numai stiu exact sa am corecteze cineva daca gresesc
        Eu sunt brailean, iti explic cum am ajuns acolo: venind dinspre Bucuresti, la sensul giratoriu faci dreapta si mergi pe centura spre Agighiol. Statia e undeva pe un deal, pe mana stanga ( tot pe centura). E vizibila. Iar presiunea ar trebui sa fie peste 10 bari. La 5 bari de-abia baga. O zi buna.
        Dacia Duster 1,6 16V - benzina & Gpl

Comment

• daca are presiune la pompa de 5 bari influenteaza mersul motorului? stiu ca dureaza executarea plinului mai mult.......

Comment

• Originally posted by ionutz b View Post
            daca are presiune la pompa de 5 bari influenteaza mersul motorului? stiu ca dureaza executarea plinului mai mult.......
            N-are nici o legatura cu mersul motorului. Dureaza mult incarcarea buteliei.

Comment

• 3,16lei - Floreşti,Cluj-particular

Comment

• Alimentat de la Lukoil -2,79 lei
                sigpic

Comment

• 2,89 ron/l la lukoil plus o reducere de 5 lei si pe bon la valoare finala.

Comment

• Alimentat in sera asta de la statia de GPL de vis a vis de statia Rompetrol de pe Fundeni.

Pe butelie scrie Bulrom pret 2,76 Ron/L.

Merge foarte bine masina. Cel de la Rompetrol nu mi-a placut.

Deci din punctul meu de vedere evitati Rompetrolul de pe Fundeni. La Rompetrol mi-au intrat 41 L iar in seara asta mi-au intrat 45,5 L.
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Sa vezi la AGIP cum intra cate 50-52 de litri intr-o butelie fix de 52 cand la orice alta statie nu intra mai mult de 44-45 de litri... desi gazul e mai bun si tine mai mult, te fura la pompa cu o nesimtire crunta...
                      "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
                      Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@

Comment

• Stiu ca te fura la pompa. Important este sa fie gazul bun si mearga masina bine. Acum ca te fura cu 2-3 L nu mai conteaza.
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Daca te fura la pompa, schimba pompa, ia din alta parte. Daca toti gpl-istii ar proceda asa fi sigur ca nu ar mai fura la pompa nimeni.

Comment

• lukoil fundeni, nu am avut niciodata impresia ca ma fura la pompa atat timp cat consumul iese intre 9,5 si 10,5 % in oras
                            extern iese intre 7 si 8 mers regulamentar
                            ca pret au oferta acum de sezon tine cam pana in septembrie, iei un card pe baza caruia ai reducere 20 de bani pe litru, orice carburant
                            deci aseara am bagat gpl cu 2.59/litru ... consumul e beton, mai mult ce sa vrei ?
                            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• facut plinul si eu astazi la agip de pe A1 , era cam goala butelia si mia intrat 49 l. eu stiam ca maxim e 48. pretul 2.85 l.

Comment

• Pe centura la fostul IDMS Braila pret 2,69 de la Rompetrol.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google