Originally posted by Razvy
View Post
Pret Gpl
Collapse
X
-
Modificari de pret si in Bucuresti:
Agip Timpuri Noi - 3.05 lei
Lukoil Mihai Bravu 3.04 lei
OMV Belu - 3.16 lei
Mol Fundeni - 2.87 lei
Lukoil Fundeni - 2.96 lei
Rompetrol Fundeni - 2.96 leisigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Asa,asa,acciza pe GPL.Fir-ar masa a dracu' de bisnitari ! Comercianti nu se pot denumi !Cum sare benzina cu 5 bani,ridica si pretul la GPL cu 2-3 bani.
Nu ca ar fi o problema cei 2-3 bani ,dar sunt mare nesimtiti !
Aici in judet sunt 3 statii Lukoil cu GPL.La prima 3,04.La a doua 3,19.La a treia 3,03.
P.S.Am reducere 1,5 bani pe litru pe cardul rosu la Luk !
Comment
-
Mol Fundeni 3.01 RON . Pe mine m-au pierdut de client- la Agip e 3.02 RON.
Atata timp cat era in jur de 2.9 RON faceam un effort sa vin din Aviatiei pana pe Fundeni sa fac plinul la ei nu atat pentru 3.5 RON economie la un plin cat pentru a incuraja preturile mici (plus calitatea buna a gazului).Acum nu mai e cazul- o sa merg pe Agip.Saab 9-5 Aero
Comment
-
Am trecut in seara asta pe acolo si am vazut ca toata sos. Fundeni e cu 3.01 lei/l (Mol, Lukoil, Rompetrol, Bulrom). Ramane, totusi, cel mai mic pret din Bucuresti.
La Petromul de la intrare in Popesti-Leordeni au ieftinit de la 3.22 la 3.12 lei/l, iar la OMV Belu au scazul de la 3.16 la 3.08 lei.Last edited by vitriol; 19 January 2014, 23:51.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment