Pret Gpl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Usoar usor incep preturile sa creasca mama lor de banditi!

Comment

• In Galati la Rompetrol sa nu-mi vina sa cred, 1.89, in Tecuci, la Lukoil, 1.74, Autogas, 1.75 ron/l.

Comment

• Nu are rost sa ne mai miram trebe sa stim ca suntem in romania!

Comment

• la petrom 1.65 lei. Am mers ok da mi se pare cam puturos. la agip am vazut cu 1.79 lei o fi oare mai bun n-am alimentat niciodata.
          Off topic - mie butan mi se pare cel mai bun!!!! voua care vi se pare????????????

Comment

• Eu bag numai de la Bulrom din Campulung Muscel . Cand sunt in alta localitate bag de unde gasesc .

Comment

• E bun cel de la Agip, am bagat de la Pitesti si a mers foarte bine.

Comment

• Si tot creste pretul ..... mama lor de comunisti !!!!!
                La Campulung Muscel , statie Bulrom , 1.75 lei / l gpl ; PETROM , 3,88 lei / l benzina ....
                Si astea se intampla cad pretul petrolului este de 80$ / baril

Comment

• Astia de la Rompetrol modifica preturile la gpl saptamanal, 1.85 azi la Bz. La Petrom, 1.74. Diferenta, nu?

Comment

• Pitesti 1,7 Butangas Gavana
                    1,73 Varianta

Comment

• La iesirea din Curtea de arges am gasit 1.62 , la intrare in campulung dinspe Pitesti 1.75, La Crimbo(rompetrom) mai sus de bulrom pe varianta 1.75
                      AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• La iesire din Bz spre Bucuresti, 1.72 ron.

Comment

• Salut, am facut un traseu Bz-Bc-P.Neamt-Bicaz-M.Ciuc-Sf.Ghe.-Intorsura Bz-Bz. In afara de faptul ca pe acest traseu nu prea exista benzinarii cu gpl, unde exista au si preturi pe masura: lukoil: 1.82, butangas: 1.85, partener rompetrol: 1.92 ron. Scump, nu? La noi e mai ieftin!

Comment

• Brasov 1.69 Rompetrol

Comment

• Au inceput sa aiba tendinta spre 1.7 - 1.8 cam peste tot . Asa e si la Bucuresti si in Pitesti la fel . Eu alimentez de unde apuc
                              1.6 MPi Icy White

Comment

• In Alba e 1.84 la Rompetrol si 1.70 la Lukoil, benzinariile fiind la distanta de 300 de m una de alta....asta da diferenta...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google