Capacitate Rezervor Gpl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Se umbla numai la nevoie dupa kit de reparatii...
    Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
    Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

Nu zisei ca nu se umbla deloc acolo, se umbla, dar nu ca sa cureti injectoarele...

Comment

si ce sa sa cureti la ele?
        se schimba cand nu mai sunt bune , de regula se duc origurule din capul pistonaselor sau se blocheaza in arculete de la bataile lui.
        un simptom de ,,duca,, este ca tacane cam tare .
        la mine au facut asa cam de la inceput si uite dupa 60000km sa-u dus deja 2 injectoare.
        mai este si dupa ,,noroc,,
        asa ca bafta
        Last edited by kti; 6 July 2012, 12:24.

,,DE_TOATE,,

Comment

Eu nu stiu ce a curatat la ele ...meseriasul stie... sau nu... oricum aveau max 20000...cand le-a dereglat de tot...

Comment

KTI injectoarele se curata...daca ai bafta de gaz murdar, dupa 2 plinuri ti-ai facut injectoarele muci...
            Se desfac se curata si se monteaza la loc...
            Garniturile de care zici in mod normal se duc dupa 50-70k... se poate si mai devreme daca gazul are acetone in el pe pot de "aditivi" ...se umfla si nu mai inchid/deschid cum trebuie...am patit-o
            Tacanitul de care zici e de la garniturile din partea cu arculetul nu in capul pistonaselor...alea se duc si tacane...
            Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
            Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

OK
              in 50k km nu am gasit la ele mai mult de putin ,,fum gras,,
              da alea din capatul arculetelor s-au ,,batut,, ca alea de pe capatul pistonaselo cred ca sunt mai rezistente la ,,agenti,, si la ,,batai,,
              credeam ca s-au dus prematur dar daca zici ca la atata sunt garantate atunci asta ,,este calea de urmat,,
              momentan am pus in locul lor ceva ,,garnitura ,, facuta de mine din teflon sa vad ,,ce zice,, intradevar se regleaza mai greu dar ,,nu mai tacane,,
              spor

,,DE_TOATE,,

Comment

super tare la iesirea din iasi am alimentat la un peco de gpl 45,13 si butelia mea nu era inca goala.m-am luat de ei si au spus ca nu stiu ei dar pompele lor sunt verificate.ce ziceti pot sa le fac ceva acestor tepari ca sa nu mai pacaleasca si alti oameni.ps am luat bonul ca tot nu imi venea a crede pt ca la mine gpl era intre becul rosu si cel verde,avea variatii cand statyea verde cand statea rosu

Comment

Am butelie toroidala de 54L si am alimentat 10L pentru reglaj dupa care am facut plinul si a mai intrat 40L, este normal ?
                  Mentionez ca este primul plin pe care l-am facut !

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google