GPL Aftermarket - Consum Pe Bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Christnacht View Post
    Imi cer scuze trebuia sa postez la alt post Va multumesc!
    da insa citeste aici

,,DE_TOATE,,

Comment

Originally posted by moog View Post
      Stai linistit Mihai...toate instalatiile de pe la noi au si bune si rele...
      Depinde ce noroc ai ...asta apropo si de componente dar si de montator... si dupa aia de cit de curat e gazul bagat in ea...
      Sint unii care pe linga ca dau prin gropi, fac reclama/antireclama...macar daca ar aduce argumente coerente...
      Daca ai pus recent uita-te ce senzor de presiune ai...e o chestie neagra in laterala injectoarelor...
      Daca scrie Bosch pe el e ok...daca e LR, ar trebui sa-l schimbi inainte de iesirea din garantie...
      In rest filtre MED si gaz bun...ai OMV Petrom la tine prin centru...am stat 1 saptamina prin zona

Acum am vazut ca scrie Bosch pe el.
      Attached Files
      sigpic
      !

Comment

"Ie bune"
        Numai sa nu ai "noroc" cu carul ...
        Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
        Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

Hai coane ai cazut din copac ?
          Cum sa calculezi autonomia (cat km faci cu combustibilul pe care il ai in rezervor) functie de aerul consumat ?
          Autonomia data de bord e total eronat (autonomie pe GPL) daca masina e pe GPL...e calculat functie de cata benzina ai in rezervor si consumul teoretic facut dar merganf pe GPL ...
          Oarecum e pe aproape dar daca ai incepe sa mergi pe benzina nu pe GPL...si asta daca masina e reglata super bine pe GPL...ceea ce e cam greu sa se intimple...
          eu am spus de calculul pe benzina cum se face.autonomia sincer nu stiu cum se calculeaza(probabil tinand cont de consumul in ultima suta de km parcursi sau cum este la alte masini in functie de consumul instant)

Comment

Calculul pe benzina se face asfel:
            -consum instantaneu = functie de timpi de injectie trimisi la injectoare
            -consum /100km = functie de cel instantaneu si distanta parcursa
            -autonomia este cantitate combustibil/consum/100km
            Nu au nici o treaba cu consumul de aer...
            Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
            Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

Ca idei referitoare la consum, avem la Logan:
              ECU benzina are o informati de consum orar (litri benzina/ora) ce se poate vizualiza in programele de diagnoza - bazata in principiu pe timpii de injectie de benzina si turatia motorului..
              Computerul de bord face un calcul simplu deoarece are la dispozitie consumul orar si viteza de deplasare, rezultand de aici consumul pe distanta parcursa. Totodata mai poate aproxima autonomia, bazandu-se pe informatia de la senzorul de nivel al benzinei, etc...
              Deoarece teoretic la mersul pe GPL, timpii de injectie trebuie sa se pastreze la aceleasi sarcini ale motorului, in principiu vom avea afisat mereu de CB consumul ce s-ar fi realizat daca s-ar fi mers pe benzina. Daca valoarea la rulajul pe GPL are abateri mari, atunci reglajul este prost realizat, in principiu prea mult GPL micsoreaza timpii de injectie deci vom avea scaderea consumului afisat si invers.
              Ca raport intre ce este afisat acolo si ce consum de GPL avem real, daca e bine reglata instalatia, trebuie sa se inscrie in limitele realizate de "marii montatori OEM". Adica consum GPL = consum benzina X 1,08 ..... 1,12. Sau mai simplu, pe undeva pe la 1,1 consum benzina.
              Ca se apasa mai tare acceleratia, sau ca GPL-ul nu e cel care trebuie e altceva, dar marja de 1,2 mi se pare cam mare daca mergi la fel si pe GPL si pe benzina...
              Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...

Comment

Calculul pe benzina se face asfel:
                -consum instantaneu = functie de timpi de injectie trimisi la injectoare
                -consum /100km = functie de cel instantaneu si distanta parcursa
                -autonomia este cantitate combustibil/consum/100km
                Nu au nici o treaba cu consumul de aer...
                inseamna ca nu a fost bine informat cel ce mi-a spus acest lucru

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google