Pune gpl, nu mai sta pe ganduri. Revizile la timp si aia e. Ce-o sa mai ranjesti cand bagi plinul cu 120 ron, eu asa am facut
Posesori Instalatii GPL - Landi Renzo
Collapse
X
-
Te-ai interesat cat costa sa pui AC ?
Trebie sa vb cu montatorul sa-ti monteze acolind anumite zone...
Treaba e relativ simpla avand in vedere ca s-a montat destul GPL si pe masini cu AC , deci ar trebui sa stie care sant diferentele...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
-
Pentru ca instalatia mea a venit cu "teuri" de plastic, sambata am descoperit ca unul dintre ele pierde antigel. Nu l-am desfacut ca sa vad despre ce e vorba, dar banuiesc ca a crapat.
Stie cineva sa-mi spuna exact ce dimensiuni are cel de la instalatia Landi Renzo (nu stiu daca difera de la instalatie la instalatie)?
Am gasit doua variante pe net: 20x20x16 si 16x16x16.
Este vorba de cele din poza de mai jos.Attached FilessigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Suna maine dimineata si iti spun, nu le stiu pe de rost...e cu 16 dar nu sant sigur...
Nu au mai montat plastic de vreo 4 ani ... Se inlocuiesc cu metalice...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
-
Un mic reglaj la Pgas, daca ma puteti ajuta. Imi arata 1.9 cum si de unde se face?
A doua problema o am cu vaporizatorul, a fost reparat odata schimband membrana. Acum pierde antigel pe la T-uri, se mai poate face ceva sau trebuie schimbat?
Multumesc.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by moog View PostSuna... Infotehnic pe site...
E ok acum, nu trecusem pe gpl si imi arata eronat presiunea.
Mai am de rezolvat cu scurgerea de antigel de la t-urile din vaporizator dar asta dupa sarbatori.
Numai bine.
uploadfromtaptalk1419441619188.jpg
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Comment
Comment