Salutare am un Logan din 2007 cu instalatie labdi renzo de fabrica i-au fost schimbate injectoarele med cu unele valtek de 1 ohm intrebarea mea pentru cei cunascatori e cum sa ii fac autocalibrarea in mers sau la relantii fiind vorba de un firmware AM. Personal am schimbat membrana reductorului fultrele si injectoarele ( cele vechii valtek avand deja peste 100k km ) si din cate stiu trebuie facuta o calibrare.
Posesori Instalatii GPL - Landi Renzo
Collapse
X
-
Merci. Oricum trebuie sa schimb si butelia. La ultimul ITP au inchis ochii băietii. Cert e ca la butelie am luat plasa, Nu stiam ca trebuie inlocuita la 10 ani. Cand am cumparat masina, 2007, butelia ava deja o vechime de 2,5 ani. Are data stantata. Asta e, desi mie mi se pare mai supus uzurii rezervorul de benzina decat cel de gaz. Si inca o intrebare. Injectoarele de la Landi se pot curata sau sunt de unica folosintă?
Comment
-
Salutari, intampin o mica problema aparuta dintr-o data si cum nu am nici o sansa sa ajung la service in perioada asta, o expun aici, poate imi dati vreo sugestie.
Dupa un drum lung, gen 200-300 km efectuati pe gpl, daca las motorul la ralanti merge cam urat, ca si cum ar da rateu, parca s-ar chinui sa stea la 750 rpm. In mers nu face absolut nici o figura! De asemenea daca merg pe benzina chestia asta nu se intampla, sau daca o trec pe benzina la ralanti, isi revine.
1.2 16v, instalatie Landi Renzo, reglaj culbutori facut in urma cu ~10.000 km, filtre schimbate in urma cu ~6000km +reglaj, senzor presiune schimbat de ~2000 km(senzor original luat din reprezentanta!nenorocitu' a tinut putin peste 30.000km!).
Mentionez ca la drumuri scurte ~50 km, nu face nici o problema. Sa fie injectoarele pe duca?
Multumesc, un An nou Fericit!Sanatate!sigpic
!
Comment
-
sigpic
!
Comment
Comment