Langa Pitesti exista si reprezentanta Landi Renzo.
Proeco, la Bradu.
Proeco, la Bradu.
Am un MCV 2007 1,6 cu GPL Landi Renzo de fabrică și de câteva zile nu mai face trecerea pe GPL.Am studiat un pic instalația și am găsit papucii de la bobina multivalvă de pe butelia de GPL care e montată sub mașină corodați și rupți iar indicatorul de nivel plin de noroi.Am înlocuit preventiv filtrele gaz apoi am testat bobina de pe spate cu fire direct la baterie și am văzut că nu se aude acel clanț semn că electrovalva ar funcționa, motiv din care nu ajunge gaz la cealaltă electrovalvă de la motor.Am dat comandă de bobină și trebuie să vină mâine, însă nu știu dacă pot demonta bobina și s-o înlocuiesc prin inchiderea acelui robinet de gaz de lângă, fără să pierd gazul din butelie,aceasta fiind plină ? |
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment