nu de mult aveam impresia ca cine cumpara logan e taran sau cocalar (de la cocalos - rozatorii de oase), doar pentru a-si etala achizitia noua. datorita acestor figuranti m-am inversunat impotriva acestei masinute si am tratat-o cu lipsa de respect, cum vedeam unul pe strada cum liniute, pac, te-am facut, masina e slaba.....toti sunt tarani si toti cocalari.
dar uite intamlplarea a fost sa am ocazia sa merg cu un logan, ca pasager intr-un taxi si mintea mi s-a luminat. cata stabilitate, cat confort si cata siguranta iti inspira aceasta masina. consumul, reprizele, franarea, totul e deosebit. astfel tin oficial sa-mi cer scuze tuturor celora pe care le-am facut la liniuta, cu toate ca stiu ca ei nici macar nu au incercat sa se intreaca cu mine.
LOGAN FOR EVER !!!
dar uite intamlplarea a fost sa am ocazia sa merg cu un logan, ca pasager intr-un taxi si mintea mi s-a luminat. cata stabilitate, cat confort si cata siguranta iti inspira aceasta masina. consumul, reprizele, franarea, totul e deosebit. astfel tin oficial sa-mi cer scuze tuturor celora pe care le-am facut la liniuta, cu toate ca stiu ca ei nici macar nu au incercat sa se intreaca cu mine.
LOGAN FOR EVER !!!
Comment