De Unde Alimentati Cu GPL?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Va salut!
    De unde recomandati sa alimentez cu gaz in Militari zona lujerului?
    Sunt 2 particulari langa iesirea din pasaj spre bd Timisoara, lukoil, mol pe str. Lujerului sau pe Virtutii spre Crangasi Agip , Rompetrol si Mol dar nu sunt lamurit daca e 100% mol sau tot particular...
    Pana acum am alimentat din Chitila cand am montat instalatia de la un particular cu 50 de lei pe urma tot la fel de la Mol lujerului si pe urma am facut plinul de la petrom miorita si ultima data de la lukoil-ul de pe bd Tudor Vladimirescu...
    Cel mai bun mi s-a parut cel de la Petrom Miorita dar nu imi este in drum...
    Daca aveti recomandari de gaz bun in zona Maica Domnului (pe acolo lucrez) sau in zona Dristor le ascult....
    Am o luna si 1050 km pe gpl si sunt incantat de alegerea facuta dar nu stiu de unde sa alimentez ca sa nu am probleme.... Montatorul nu mi-a facut nicio recomandare si nici vreo restrictie... Mi-a spus doar daca observ ca de undeva nu merge cum trebuie sa nu mai realimentez de acolo decat daca nu am alta varianta...

Comment

• mol pe str. Lujerului

Comment

• Statii GPL laindemina

La Lujerului cum a zis si colegul ai la Molul catre Cringasi si cam mereu aveau pret bun de tot. Ei nu tin de Mol dar au nonstop si eu am bagat de multe ori fara probleme cind ieseam catre autostrada.
        La Dristor cind mergi pe Dudesti catre mall Vitan imediat dupa intersectia cu bd. Burebista, pe stinga dupa restaurant e o statie GPL cu pret rezonabil, si ei parca au nonstop.
        Aproape de Maica Domnului este o statie cu gaz pe str Ramuri Tei, aproape vis-a-vis de Kaufland, de la parcul circului poti iesi din bd. Lacul Tei pe una din stradute. Cred ca si ei au nonstop.
        Eu mereu ma uit dupa pret, nu am avut probleme cu gazul desi am schimbat rar filtrele.
        Iar de simtit... nu mi-am dat seama sa traga mai prost. O fi instalatia mea cu autoreglare, o fi 1.6 si la voi cu 1.2 se simte, habar n-am...
        Oricum, atita vreme cit consumul ramine sub 11% in oras nu ma ingrijorez.

Comment

• In zona Dristorului alimentez de la crimbo gaz pe ramnicu sarat si de la lukoil de pe mihai bravu.

Comment

• salut,ma adresez in special colegilor de forum din ploiesti,puteti pune aici o lista mica cu statiile de gpl de unde alimentati si unde ati avut cel mai bun raport calitate/pret? respectiv o autonomie cat mai mare deci o calitate a gazului ridicata.Astept raspuns,sunt nou posesor de masina cu gpl si vreau sa-mi fac si eu o idee.Multumesc.

Comment

• Salut. Sunt din Slobozia, Ialomita. Ce statii recomandati pentru alimentarea cu G.P.L. ?
              Multumesc

Comment

• Va salut..
                Domnilor cea mai noua tehnologie pentru GPL o are Rompetrol Gas.
                Dar daca tot vrei sa mergi pe GPL eu zic ca trebuie sa alimentezi de la un brand de renume, cunoscut pe piata.
                Insa cel mai important este presiunea cu care se incarca rezervorul masinii..
                Cu cat este mai mare cu atat este posibil sa-ti bage aer in rezervor in loc de gaz...
                De aceea la unele statii intra mai mult la un plin si la altele mai putin.

Comment

• Cum se poate baga aer daca in butalie intra lichid.
                  Se face presiune de aer ca sa impinga gpl in butelie sau acea pompa introduce gpl cu presiune?am tot auzit ca baga aer dar intrebarea mea este pe unde baga aer.Este acelasi principiu ca la hidrofor cu apa la fantana acolo pompa face presiune si iese apa nu aer...

Comment

• Statii GPL

O metoda prin care eu stau linistit este sa las sa se consume gazul si sa fac plinul de cite ori pot. Asta inseamna ca pot sa vad daca la vreo statie intra mai mult decit intra de obicei, in cazul meu 44-46 litri.
                    Si cam pe unde am alimentat am observat 10 (rar 11) bari la incarcare.
                    Eu stiu citeva statii in sectoarele 2 si 3, care nu tin de vreun lant si de la care bag de multa vreme obtinind si consumuri bunicele.

Comment

• Daca zici ca baga numai lichid cum i-ti explici ca la o pompa baga mai mult decat la alta!!!???
                      Gandestete ca nu pui apa intro galeata care se umple si da pe afara..
                      De ce la o statie care baga cu 11-12 bari intr-un rezervor de 50 L. intra 42 L. iar la alta statie care baga cu 6-7 bari intra doar 38 sau 39 in conditiile in care capacitatea de umplere a unui rezervor este de 80%....

Comment

• Cand e presiune mai mare, trece de 80%.
                        Zona geografica dauneaza GRAV sanatatii!
                        Pentru sanatatea dv., evitati sarea, zaharul si Romania!

Comment

• Pentru colegii din zona Sibiu- Sebes chiar Cluj va rog ajutati-ma: joi seara intentionez sa ajung la Cluj cu masina. Cum rezervorul meu GPL 'acomodeaza' doar 33 litri, voi avea nevoie de o alimentare pe traseu unfeva in zona Sibiu- Sebes.
                          Intrebare: de unde pot alimenta pe traseul B- Pitesti- Valea Oltului- Sibiu- Sebes- Alba Iulia Cluj in zona asta Sibiu- Sebes?
                          Stiu ca e un Lukoil in apropriere de Sibiu (nu ma incanta f tare acel Luk dar in lipsa de altceva..) dar nu stiu daca e pe traseul meu- vreau sa ma urc direct pe autostrada. Mai era un Rompetrol in Sebes, dar cu noua autostrada am inteles ca nu se mai intra prin oras.

Multumesc mult.
                          Saab 9-5 Aero

Comment

• http://www.mylpg.eu/stations/romania Sper sa te ajute

Comment

• Prin mai anul trecut am fost eu Craiova Alba-Iulia si din Sibiu la Sebes nu am intalnit nici o statie gpl. Am alimentat la intrare in Alba. in Sibiu nu ar trebui sa intri ca la intrare intri pe centura... bafta

Comment

• eu am alimentat la calimanesti si mi s-a terminat cand mai aveam 15km pana la cluj. nu e nicio tragedie daca merg 10-20 km pe benzina

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google