Eu spun ca fiecare poate sa bage combustibil de unde vrea, dar pe mine m-a convins gazul de la Lukoil. Am bagat de-a lungul timpului gaz de la toti distribuitorii de gpl, chiar si de la statiile alea no-name si pana acum favoritele mele sunt Lukoil ( cu conditia sa gasesti o statie care baga gaz cat trebuie) si Mol. Restul ba intra prea mult, ba consuma prea mult, ba nu are putere... si fel si fel de chestii d'astea.
Si cu intratul gazului mai mult... mie mi s-a intamplat sa am rezervor de 41 l si sa il opresc pe Domnul care baga gaz la pompa cand a ajuns la 41 de litri pentru ca era clar ca ma fura. Am platit si am plecat frumos mai departe... si ce sa vezi in loc sa consume 7-8 in afara a consumat 12... deci nu mai fi atat de sigur ca nu fura daca intra mai mult de 85%
Si cu intratul gazului mai mult... mie mi s-a intamplat sa am rezervor de 41 l si sa il opresc pe Domnul care baga gaz la pompa cand a ajuns la 41 de litri pentru ca era clar ca ma fura. Am platit si am plecat frumos mai departe... si ce sa vezi in loc sa consume 7-8 in afara a consumat 12... deci nu mai fi atat de sigur ca nu fura daca intra mai mult de 85%
Comment