De Unde Alimentati Cu GPL?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Lukoil-ul de pe Fundeni si Lukoil de la intrarea in Pantelimon. Ar mai fi si MOL dar din ce a mai spus cineva de pe forum s-au cam stricat. Tablele de la care am pus pana acum s-au dovedit tepare toate din pacate pentru noi.

Comment

Cu ce se poate da pentru a nu ruginii zona unde s-a dat gaura pentru a alimenta cu GPL (buson) ?
      Ca din ce am vazut eu la montaj nu s-a dat cu nimic in acea zona cand s-a dat gaura
      sigpic

Comment

Singura varianta este sa desfaci cele doua holsuruburi si sa vopsesti zona respectiva sau izolat in jur pe interior cu silicon asa am facut ei!

Comment

Ca vreau sa protejez tabla in acea zona , sa nu o ia rugina mai tarziu..
          sigpic

Comment

Unde gasesc GPL bun intre Agigea si Mangalia ?
            Peste o saptamana plec la Vama Veche si vreau sa ma asigur pentru intoarcere !

Comment

De gazul de la Rompetrol de pe Fundeni ce parere aveti ? fata de Lukoil
              sigpic

Comment

Părere mea este ca cei de la Lukoil au gazul mai bun decât cei de la Petrom
                sigpic

Comment

cu 50 de lei am mers 181 km in oras , si rezulta un consum de 9,3%
                  Gaz de la Lukoil Fundeni.
                  Am alimentat acum de dimineatza de la Lukoil , si au intrat 43 de litri in butelie
                  sigpic

Comment

Bucuresti - Eforie nord - Bucuresti
                    Cu 38 L am facut 500km , alimentat de la Lukoil. 4 persoane , bagaje full
                    consum de 7,6%
                    sigpic

Comment

Alimentat Gaz de la Lukoil Fundeni.
                      Cu 84 L am facut 989 km din care :
                      657km extra-urban
                      332km urban
                      Rezulta un consum de 8,5 % Mixt
                      sigpic

Comment

Rey eu de cand am GPL numai de acolo am alimentat (ai vorbit despre statie pe prima pagina, Autogaz parca ) si ma declar multumit. Nu am mai verificat de ceva vreme autonomia, dar la un plin depasesc 500 km.

Vad ca lumea e multumita oarecum de Luk.. acum un an se tot vorbea de pilitura si filtre imbacsite. Nu stiu ce sa zic.

Voi incerca si eu si o sa fac o comparatie a consumului intre cele 2 statii.

Apropo, am vazut undeva pe aici pe forum ca la Luk se acorda si o mica reducere, pe baza de card, are cineva idee cum sta treaba?

PS: Am intrat pe site la ei si am vazut asta.
                        Last edited by CataLiNNN; 20 August 2013, 22:15. Reason: Link Lukoil

Comment

Am alimentat de cateva ori la Autogaz unde am spus si in prima pagina si sunt cam tepari, si intra cam multi L in butelie...se consuma repede...deci autonomie mica.
                          am incercat si rompetrol de pe fundeni , se consuma cam repede si merg in continuare doar Lukoil.
                          sigpic

Comment

Originally posted by Rey91 View Post
                            Am alimentat de cateva ori la Autogaz unde am spus si in prima pagina si sunt cam tepari, si intra cam multi L in butelie...se consuma repede...deci autonomie mica.
                            am incercat si rompetrol de pe fundeni , se consuma cam repede si merg in continuare doar Lukoil.
                            Chiar m-ai facut curios cu astia de la autogaz. Tocma ce-am bagat plinul, merg pana consum tot, apoi ma duc la lukoil sa vedem. Logan 1.6

Comment

pedroo - s-a dus plinul ? cati km ai facut?
                              sigpic

Comment

De Unde Alimentati Cu GPL?

Am deschis acest thread pentru a vedea de unde alimenteaza fiecare dintre noi cu GPL si care este diferenta de calitate,comportament al motorului cu gaz de la diferite statii GPL!

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google