Lukoil-ul de pe Fundeni si Lukoil de la intrarea in Pantelimon. Ar mai fi si MOL dar din ce a mai spus cineva de pe forum s-au cam stricat. Tablele de la care am pus pana acum s-au dovedit tepare toate din pacate pentru noi.
De Unde Alimentati Cu GPL?
Collapse
X
-
Rey eu de cand am GPL numai de acolo am alimentat (ai vorbit despre statie pe prima pagina, Autogaz parca ) si ma declar multumit. Nu am mai verificat de ceva vreme autonomia, dar la un plin depasesc 500 km.
Vad ca lumea e multumita oarecum de Luk.. acum un an se tot vorbea de pilitura si filtre imbacsite. Nu stiu ce sa zic.
Voi incerca si eu si o sa fac o comparatie a consumului intre cele 2 statii.
Apropo, am vazut undeva pe aici pe forum ca la Luk se acorda si o mica reducere, pe baza de card, are cineva idee cum sta treaba?
PS: Am intrat pe site la ei si am vazut asta.
Comment
-
Am alimentat de cateva ori la Autogaz unde am spus si in prima pagina si sunt cam tepari, si intra cam multi L in butelie...se consuma repede...deci autonomie mica.
am incercat si rompetrol de pe fundeni , se consuma cam repede si merg in continuare doar Lukoil.sigpic
Comment
-
Originally posted by Rey91 View PostAm alimentat de cateva ori la Autogaz unde am spus si in prima pagina si sunt cam tepari, si intra cam multi L in butelie...se consuma repede...deci autonomie mica.
am incercat si rompetrol de pe fundeni , se consuma cam repede si merg in continuare doar Lukoil.
Comment
Comment