O poza informativa cu ce fel de adaptor trebuie pentru fiecare tara.
De Unde Alimentati Cu GPL?
Collapse
X
-
Observ ca multa lume se plange de lukoil, in privinta mai multor combustibili.
Bag atat gaz cat si benzina/motorina de la ei, n-am avut probleme niciodata.
Ocazional mai alimentez cu gaz si de la RBC.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Cu parere de rau cred ca renunt definitiv la MOL, de cand au trecut la gazul de vara am consumul de 16% si de la 130 la 150 ajung in vreo 2-3 km. De 2 ani am bagat gaz doar de la ei, acum cred ca a sosit timpul sa divortez. Am auzit ca Rompetrol are acum gaz bun. Voi ce recomandati?
Comment
-
Salut colegi, in Braila unde mai alimentati cu GPL? In ultima perioadă am avut neplăceri cu gpl-ul de la benzinăria MOL și Start. Puteți să îmi recomandati ceva?
Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
Comment
-
In ultima vreme alimentez doar de la mol. Consum 8% inafara (110 autostrada, 70-80 localitati) in oras in jur de 11. Filtrele nu le-am schimbat de 4 ani cred. Anul asta o sa le schimb deoarece trebuie sa inlocuiescvsi butelia. 11 ani cu ea.
Comment
-
Esti norocos, eu am avut numai probleme cu gazul de la Mol. Ce instalatie gpl ai pe masina ? Unde faci service-ul?Last edited by 77sky; 13 September 2019, 17:03.
Comment
-
Salut. Instalatia este Landi Renzo si este instalata din fabrica. Revizia cand o fac este la Eugen si fiul. Super ok oamenii. Ce-i drept gpl de la mol bag de vreo jumatate de an. Pana acum in toti anii acestia 90% doar lukoil alimentam.
Comment
Comment